מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיטיאילן22/11/2010
שלום
יש לי שאלה כללית אשמח לתשובה מקצועית זה חשוב
אני עוד כמה ימים נגש לסיטי בטן,רציתי לבטל את התור ולקבל הפניה ל mri השאלה שלי הבנתי ש mri אין קרינה,
שאלה
האם רואים אותו דבר ב mri -סיטי בטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיטי - תגובה
ד''ר יעקב מאור23/11/2010MRI יכול להחליף CT בחלק מהסיבות לבדיקה, למשל, MRI של המעי הדק - MRE יכול להחליף לרוב CT של המעי הדק שניקרא CT אנטרוגרפיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן
אילן24/11/2010אז מה קורה עם יש לי כאבים המון בצד ימין,עברתי קולנסקופיה ללא ממצא
עכשיו השאלה שלי מה עדיף לי סיטי בטן או mri בטן מה שצריך לראות לכאבים בצד זה משמועתי?הבנתי שאין קרינה באמ ארי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן - תגובה
ד''ר יעקב מאור24/11/2010CT ו- MRI של המעי הדק דומים בדיוקם. כמובן ב- MRI אין קרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אילן25/11/2010ולגבי כול הבטן כללי,זה דומה ברמת הדיוק?
בגלל שעשיתי קולנסקופיה של כול המעי תקין הבעיה העיקרית אצלי הצטברות של גזים לפעמים לא יוצאים אבל מכאיבים לי בצד ימין כול הזמן ממה זה יכול לנבוע?גסטרולוג אמר שיש אבנים בכליות כנראה יש קשר אחד לשני?לא ידעתי שגזים מכאיבים בצד ימין משהו די מוזר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר יעקב מאור25/11/2010אילן, עליך להיות ביעוץ פרטני אצל גסטרואנטרולוג מומחה. לא אוכל להוסיף לך יותר במסגרת הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיטי
אילן26/11/2010עוד יומים אני נגש לבדיקת סיטי בטן,האם יש סיכון בבדיקה כזאת כיום?
יש לציין שזאת הפעם הראשונה שלי ואני מאוד חושש
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיטי - תגובה
ד''ר יעקב מאור28/11/2010לא. פרט לקרינה מועטה אין סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)