לאבא שלי יש בקע בסרעפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאבא שלי יש בקע בסרעפת
    דודו
    06/12/2010

הוא נהיה בעייתי באוכל , הוא לא אוכל כל דבר מאז, אם הוא אוכל מאכלים שאסור לו הוא סובל מכאבים נוראיים מאיזור הקיבה, והוא מכניס את כל המשפחה לפאניקה.
    הוא הפך להיות רופא של עצמו, מתוך ניסיון של מאכלים שהוא אוכל ומה גורם לו לכאבים.
    אסור לו כל מה שבא במגע עם מרגרינה, חריף אסור לו, לימון בסלט אסור או כל דבר עם חמיצות, הוא התחיל לאכול אוכל בלי טעם, ובעקבות זה הוא הרזה.
    הוא גם סובל מבעיות ביציאות הוא לוקח משלשלים כדי לבצע יציאות.
    הכדורים שהוא לקח: פלביקס, סימקסין, לוסק, ועוד משלשל וכדורים נגד כאבים.
    בזמן האחרון פתאום נהייה לו פריחה על הגוף הלכנו למד"א והם הביאו לו זריקה אמרו שהוא יכול להיות אלרגי לתרופות, והוא החליף לו את המשלשלים לנורמלקס (משלשלים), וכדורים נגד כאבים החליף לסירופ מאלוקס(במקרה של כאבים), שבועיים אחרי שהחליף את הכדורים נהיה לו פריחה שוב בגוף, נסענו שוב למד"א קיבל זריקה.
    עוד דבר אבא שלי שמח מאז שלקח את הסירופ כי אם הוא היה אוכל משהו שאסור לו בכדור שלקח בעבר היה מתפתל מכאבים קרוב לחצי שעה ועם הסירופ , זה לוקח 5 דקות של גאבים בסה"כ בשבוע האחרון הסירופ מזייף והוא סובל קרוב לעשר דקות.
    אני מבקש לדעת איזה מזון הוא יכול לאכול, האם הסירופ הוא טוב? או שהוא פוגע בדברים אחרים? ואיך אבא שלי חוזר לאכול כרגיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאבא שלי יש בקע בסרעפת

הוספת תגובה

• לאבא שלי יש בקע בסרעפת - תגובה

ד''ר יעקב מאור
    07/12/2010

אני סבור שאביך חייב לקבל יעוץ פרטני מגסטרואנטרולוג מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו