מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאבא שלי יש בקע בסרעפתדודו06/12/2010
הוא נהיה בעייתי באוכל , הוא לא אוכל כל דבר מאז, אם הוא אוכל מאכלים שאסור לו הוא סובל מכאבים נוראיים מאיזור הקיבה, והוא מכניס את כל המשפחה לפאניקה.
הוא הפך להיות רופא של עצמו, מתוך ניסיון של מאכלים שהוא אוכל ומה גורם לו לכאבים.
אסור לו כל מה שבא במגע עם מרגרינה, חריף אסור לו, לימון בסלט אסור או כל דבר עם חמיצות, הוא התחיל לאכול אוכל בלי טעם, ובעקבות זה הוא הרזה.
הוא גם סובל מבעיות ביציאות הוא לוקח משלשלים כדי לבצע יציאות.
הכדורים שהוא לקח: פלביקס, סימקסין, לוסק, ועוד משלשל וכדורים נגד כאבים.
בזמן האחרון פתאום נהייה לו פריחה על הגוף הלכנו למד"א והם הביאו לו זריקה אמרו שהוא יכול להיות אלרגי לתרופות, והוא החליף לו את המשלשלים לנורמלקס (משלשלים), וכדורים נגד כאבים החליף לסירופ מאלוקס(במקרה של כאבים), שבועיים אחרי שהחליף את הכדורים נהיה לו פריחה שוב בגוף, נסענו שוב למד"א קיבל זריקה.
עוד דבר אבא שלי שמח מאז שלקח את הסירופ כי אם הוא היה אוכל משהו שאסור לו בכדור שלקח בעבר היה מתפתל מכאבים קרוב לחצי שעה ועם הסירופ , זה לוקח 5 דקות של גאבים בסה"כ בשבוע האחרון הסירופ מזייף והוא סובל קרוב לעשר דקות.
אני מבקש לדעת איזה מזון הוא יכול לאכול, האם הסירופ הוא טוב? או שהוא פוגע בדברים אחרים? ואיך אבא שלי חוזר לאכול כרגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבא שלי יש בקע בסרעפת - תגובה
ד''ר יעקב מאור07/12/2010אני סבור שאביך חייב לקבל יעוץ פרטני מגסטרואנטרולוג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)