עצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות
    חני
    09/12/2010

אני בת 46 וחצי עד ליפני חודשיים היו לי יציאות רגילות לאחרונה אני סובלת מעצירות נוראית מה עליי לעשות לגשת לרופא מישפחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

• עצירות - תגובה

ד''ר יעקב מאור
    09/12/2010

עליך לפנות לבירור אצל גסטרואנטרולוג מומחה ולבצע קולונוסקופיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ אטומי-המשך

הלנה
    09/12/2010

אין לי עצירות בכלל ,יש לי יציאות כל יום אך רכות וקטנות ולפעמים במאמץ,לא התייחסת לענין הבחילות ממה זה נובע.? למה זה לא עובר לי כבר יותר מחודש?
    אספר לך, שהכל החל לפני כחודש,חבר טוב שלנו התגלה גידול במעי הדק (כן הדק)
    ואחרי ששמעתי את הסיפור התחילו כל הסימפטומים אצלי,האם זה יכול כל כך להשפיע?
    אני טיפוס מאד חרדתי,ונמצאת כרגע במצב נפשי מאד גרוע ,אציין שבצעתי קולונוסקופיה לפני 10 שנים והיה תקין אין במשפחתי היסטוריה של גידול במעי הגס.
    אנא עזרתך ותתיחס בעיקר לנושא הבחילות והגרעפסים אחרי כל ארוחה וגם שתיית מים.
    תודה רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ אטומי-המשך - תגובה

ד''ר יעקב מאור
    09/12/2010

בקצרה, קושי להתרוקן גם הוא מוגדר כעצירות. עצירות כזו יכולה לגרום להרגשת בחילה. בכל מקרה אחרי 10 שנים רצוי לעבור בכל מקרה קולונוסקופיה חוזרת. באם טיפול לעצירות לא יעזור יש לבצע גם גסטרוסקופיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו