כאבי בליעה ובחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בליעה ובחזה
    מישהי
    17/12/2010

שלום, אני בת 24, בריאה עם אסטמה קלה.
    ביומיים האחרונים אני סובלת מכאבי בליעה, כאב שנמצא באמצע החזה ומעיק במיוחד בזמן בליעה, מלווה בהמון "גרפסים" ועליה של האוכל כלפי מעלה בגרון, תחושה של בחילה או שאוכל כל הזמן עולה מעלה בגרון (מה שיותר לא נעים כששוכבים לפני שינה), וכשאני בולעת זה כאילו האוכל יורד ממש לאט בחלק התחתון של הגרון- קרוב לחזה. יש לציין שזו ממש ממש לא הפעם הראשונה שזה קורה לי, זה קורה פה ושם (נגיד כל חודש פעמיים בערך- תלוי). נמשך כמה ימים ונעלם, וזה כזכור לי תמיד נובע מבליעת כדור כלשהו שמצופה פלסטיק (אני נוטלת תרופה קבועה כזו כל יום), הכוונה כמו אלו של המוקסיפן למשל (הקפסולות האלו שהעטיפה שלהן היא פלסטיק כזה), הרבה פעמים כשאני בולעת עם המים, אני מרגישה כאילו הפלסטיק הטעם שלו בגרון, כאילו הוא מתפרק שם, ואז מתחיל הכל לכמה ימים.
    כרגע אני בלי קשר סובלת גם משיעולים אבל לא נראה לי קשור בכלל. העניין הזה שחוזר על עצמו פה ושם מאוד מעיק, לא נעים. האם יש דרך להימנע מזה/להעביר את זה מהר יותר? מה זה בכלל? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בליעה ובחזה

הוספת תגובה

• כאבי בליעה ובחזה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    18/12/2010

יש מקום להערכה אצל רופא גסטרו- יתכן שירצה לבצע גסטרוסקופיה לבדוק הושט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו