מחלת כבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת כבד
    דוד
    06/12/2007

שלום לרופא
    לפני 5 חודשים חזרתי מהודו קיבלתי איזה משהו שעברתי כל כך הרבה בדיקות שלא עלו לי על זה
    הבדיקות כוללות בדיקות דם לצהבת ולמחלת הנשיקה שטוענים שיש לי נוגדנים בדם לזה , ובדיקות ניורולוגיות, התסמינים שעהיו לי בהתחלה זה בעיקר חולשות מאוד חזקות סחרחורות והיה לי גם חום מידי פעם, לא מצאו לי כלום חוץ מתפקודי כבד שהיו ALT 200 וAST 100 BILIRUB.TOTAL 1.7
    אמרו לי חכה זה ויראלי זה יעבור, עכשן עיין יש לי חולשה וסחרחורות אומנם הרבה סימנים עברו, אבל אני עדיין עייף עם הרבה כאבי בשרירים ועיקצוצים כאלו בגוף וקשיי שינה,
    שלחו אותי בהתחלה לאולטרסנד והיה כבד שומני
    עכשו אחרי 5 חודשים עשיתי ביופסת כבד
    ורשום שבעיקר שינוי שומני ויש מוקדים זעירים לדלקת כבד כרונית לבלורית , מתאים ל NASH , דרושה התאמה קלינית
    האם זה יכול לעשות לי את כל הסמפטומים שהיו לי? אני מציין שתפקודי כבד השתפרו מאז
    ומה עושים בנידון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת כבד

הוספת תגובה

• מחלת כבד

ד"ר יעקב מאור
    08/12/2007

תוצאת הביופסיה אינה מסבירה את המהלך הקליני שתארת. המקרה המוצג מורכב ודורש התייחסות אישית ופרטנית על ידי מומחה למחלות כבד. תוצאת הביופסיה אינה מסבירה את המהלך הקליני שתארת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו