מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנזימי כבד גבוהיםדניאל02/01/2011
לפני שנה עברתי ניתוח לב לתיקון מום מלידה.אני מקבל כדור בשם קרדילוק 2.5.
בחודשיים האחרונים עשיתי שני סיבובים של בדיקות דם ותוצאות בדיקות הדם של אנזימי הכבד בשתי הפעמים יצאו גבוהים :
got ast 50
gpt alt 65
ggt 180
alk 128
ldh 369
אני רוצה לציין שבחודשים האחרונים אני עושה הליכות מהירות של 6 קילומטרים כל יום
פעם ראשונה בחיי
ולוקח את הקרדילוק 2.5 ליום
שותה כוס יין אדום אחת ביום
ורזיתי 8 קילו במשל החודשים האחרונים.
האם לדברים אלא יכולה להיות השפעה על התוצאות הנל
תודה דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת -כריתת כיס מרה
דניאל02/01/2011שכחתי לציין שעברתי גם לפני שלוש שנים כריתת כיס מרה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער שכחתי לציין גם את גילי-59
דניאל02/01/2011הגיל שלי הוא 59
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנזימי כבד גבוהים - תגובה
ד''ר יעקב מאור02/01/2011קרדילוק אינה בין התרופות הגורמות להפרעה כבדית בשכיחות גבוהה. יתכן שעלית האנזימים הינם ביטוי לצריכת האלכוהול היומית, אפשרות אחרת היא ירידה דרסטית ולא מבוקרת במשקל שעלולה לגרום להפרעה כבדית באנשים עם כבד שומני. עליך להתיעץ במומחה למחלות כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)