מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמונת המעי הרגיזשני10/01/2011
היי שמי רונה ואני בת 26.
עוד מילדות התחלתי לסבול מפוביה נוראית - אמטופוביה, פחד מהקאות.
במשך כל חיי הייתי בחורה מאוד בריאה טפו טפו, חייתי חיים מאוד בריאים וטובים, לא הקאתי מזה 12 שנים. לאחרונה בחודשים האחרונים אני סובלת מרגישות במעיים, לא יודעת בדיוק איפה להצביע אבל אני כאילו מרגישה את הבטן שלי לאורך כל היום.. אפילו אם היא לא כואבת אני כאילו תמיד מרגישה אותה.. יש לי עצירויות וצואה בריח רע .. בחילות והרגשה כללית רעה.. יכול להיות שזה קשור לפוביה שלי? כי הבנתי שהתסמונת הזו היא יכולה לנבוע מלחצים נפשיים.. גם נהייתי אגרופובית מזה, אני בקושי יוצאת מהבית.. מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת המעי הרגיז - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק10/01/2011אני סבור שעם המגוון של תלונות פסיכולוגיות שיש לך התלונות במעיים יותר קשורות למעי רגיז.
הטיפול כנראה צריך להיות משולב גם בגסטרו וגם בבריאות הנפש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)