מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליקובקטר 5.12 בבדיקה: כמה רציני זהמשה24/01/2011
שלום,
אני בן 34 ומזה כחצי שנה מרגיש מחושים שונים באזור הקיבה ( זה פחות מכאב). לאחר הפניית רופא עשיתי בדיקת נשיפה להליקובקטר ויצא לי ערך 5.12 (גבול עליון הוא 5). כביכול כיוון שאני מעל הרף, אזי עלי לקחת אנטיביוטיקה נגד הליקובקטר. אך ברור שערך שקבלתי הוא בתחום סטיית תקן. האם זה חכם במצבי לעשות טיפול תרופתי נגד הליקובקטר? עד כמה סביר שזהו הליקובקטר שאחראי למחושים שלי?
תודה מראש,
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר 5.12 בבדיקה: כמה רציני זה - תגובה
פרופ' דורון זמיר25/01/2011הערך הוא אכן גבולי ולא מרשים. כידוע צריך תמיד להיות ערך שיוגדר כגבול התקין. האם נמנעת מאומפרדקס ולנטון , כבטרו ודומיהם בשבועיים האחרונים ומאנטיביוטיקה בחודש האחרון? אם לא כדאי פשוט לחזור על הבדיקה בעוד מספר שבועות.
באם נמנעת מתרופות אלנ, נסה טיפול בן חודש באומפרדקס 20 מ"ג בבקר לפני ארוחת הבקר. במידה וההסתמנות חולפת -די בכך. אם ההסתצנות נותרת כך קורס טיפולי בן שבוע בלבד של אומפרדקס פעמיים ביום , מוקסיפן (במידה ואינך רגיש לפניצילין ונגזרותיו כמובן)1 גרם פעמיים ביום וקלריתרומיצין חצי גרם פעמיים ביום.
בברכה
פרופ' זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עבור תשובתך המפורטת
משה26/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)