מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דם בגרוןאורית27/01/2011
שלום רב,
אני בן 42,פעמים רבות בבוקר אני מרגיש יובש רב בפה, ובעת הוצאת רוק שבה אני מתאמץ (אפילו מעט)להוציא לחה אני רואה דם (ולעיתים לא מעט,וזה לא נראה מהחניכיים)
חשוב לציין שתופעה זו כבר כ- 20 שנה מלווה אותי ,עשיתי בדיקה לפני כארבע שנים בה הוכנס לגרון צינור (אינני זוכר את שם הבדיקה והיא נעשתה בבי"ח )ולזכרוני האזור נבדק
(הייתי בהרדמה חלקית, ובעת שביצעתי גם קולונוסקופיה) והרופא אמר לי לאחר מכן שפשוט השטח אצלי דק ורגיש, אולם כאמור זה ממשיך ומרגיש מוזר.
לעיתים בעת שיחה מאומצת אני מרגיש את הדם בגרון וזה לא נראה טבעי.
אבקש את דעתך בנושא כאמור בהתאם למה שמצויין במגבלות טרם בדיקה.
ודעתך האם ועד כמה זה יכול להוות מקור לחשיפה לזיהומים.
אודה מאוד על התייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תוספת קצרה
אורית27/01/2011אציין כי לאחרונה ביצאתי בדיקות דם מקיפות הכוללות תיפקודי כבד והפטיטיס בי וסי שיצאו תקינות, וכן בשנים האחרונות אולטראסאונד כבד שיצא תקין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עליי,אפשר לקבל תשובה?
אורית28/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עליי,אפשר לקבל תשובה? - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק28/01/2011יש מחלה בתחום של ראמטולוגיה בשם שוגרן אשר גורמת ליובש בפה ובעיניים. לכן אני מציע להפנות לראמטולוג. הדמם בפה לא נשמע לי קשור לגסטרו- קודם הייתי ממליץ על בדיקה של רופא אאג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)