מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעי רגיז ופרופיל צבאיעדן30/01/2011
שלום,
אני בן 18, מתגייס בעוד כחצי שנה.
לאחרונה הובחנתי כסובל מתסמונת המעי הרגיז לאחר שמזה כיותר מחצי שנה אני סובל מכאבי בטן ושלשולים חוזרים.
עברתי בדיקות דם וצואה רבות וכן בדיקת קולונסקופיה, כולן יצאו תקינות.
בגלל התסומנת אני מחסיר מבית הספר הרבה ומגיע לבית הספר שאינו במיטבי.
שלחתי לצבא חוות דעת של רופא גסטרו ואישורי ימי מחלה לבקשתם.
למרות זאת הפרופיל שנקבע הוא פרופיל קרבי [97] וסעיף
"IRRITABLE BOWEL SYNDROME הנסמך על תלונות בלבד"
אני לא חושב שאהיה מסוגל לשרת בתפקיד קרבי, התסמונת מקשה על חיי היום יום, אני בטוח שהיא תקשה על התפקוד כחייל.
מה אני יכול לעשות בנושא? מדוע הצבא אטום לנושא?
האם הצבא צריך להוריד לי פרופיל?
אשמח לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעי רגיז ופרופיל צבאי - תגובה
פרופ' דורון זמיר30/01/2011תסמונת המעי הרגיז הינה בד"כ מחלה שפירה שאינה מורידה פרופיל-זאת בצורתה הקלה.
עם זאת התבטאויות קליניות קשות שלה, משמע, כאלה המפריעות בתפקוד יומיומי, דוגמת חוסר יכולת להשתתף בטיולים בשל כאבי בטן ותכיפות יציאות והפרעות בתפקוד יומיומי אכן מורידות פרופיל, שוב במידה וההסתמנות אכן קשה ומפריעה לתפקוד יומיומי. לפיכך אם אכן כן הדבר יש להצטייד ממכתב מרופא המשפחה המאשר סימפטומטולוגיה זו, גם אם כבר נקבע פרופיל רפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימפטומטולוגיה?
עדן30/01/2011סימפטומטולוגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימפטומטולוגיה? - תגובה
פרופ' דורון זמיר31/01/2011סימפטומטולוגיה-משמעו קיום סימנים קליניים\תלונות, הסתמנות המחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)