מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטןאלי31/01/2011
שלום רב
יש לי בעיה מי זה חודש חודש וחצי,אני אפרט לגבי הבדיקות שעשיתי בגלל כאבי בטן אפשר להגיד הכול עד לסיטי הכול תקין
הקטע הוא שבזמן אחרון יש לי הרגשה של חנק,שאני אוכל מרגיש שאני נחנק,זה חנק עם בחילות כזה שעולה,לפעמים מרגיש שתקוע משהו בגרון,ולפעמים הכאב עולה מהכיבה ,אומרים לי שאני בחרדות אין לי מושג ,האם זה קשור לחרדות לחץ או מתח נפשי?
אני ממש מפחד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי
אלי31/01/2011שחכתי להוסיף,שזה נותן לי לפאק גם בכוח ללא צורך,ושזה קורה אני מר גישאת הכיבה נהיית ממש קשה ותפוסה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי - תגובה
פרופ' דורון זמיר31/01/2011הסיפור סביר להניח שאכן פונקציונאלי-נפשי, ביחוד אם אתה צעיר ולחוץ מטבעך. חשובה קיום של הסתמנות נוספת כמו צרבת, הסתמנות לילית, או ירידה במשקל. כדאית התרשמות אישית של גסטרואנטרולוג לשלילת מחלת ההחזר הקיבתי-וושטי, ספסם וושטי (יותר לשניות ומטריגא של שתייה קרה וביו"ב. במחדה וההתרשמות היא שמדובר בבעיה פונקציונלית רגשית כדאי טיפול בנוגדי חרדה (כמו וובן או SSRI והתיעצות עם פסיכולוג או פסיכיאטר. הפיהוקים דווקא תומכים ברקע נפשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלי31/01/2011אני סובל מי זה הרבה,אני סוג של היפוחנדר מעוניין לשתות כדורים אך לא יודע איזה הייתי אצל המון גסטרולגים עשיתי המון בדיקות כמו שאמרתי אין לי למה ללכת לגסטרולג הייתי מבקש פגישה עם פרופסור מומחה לגבי כול העניין וגם כאב בטן מעי רגיז האם אפשר לקבל מימך שמות של פרופסורים איזור חיפה אני מדבר על פרטי לא של קופת חולים ,חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ' דורון זמיר31/01/2011אם ברצונך להגיע אלי -גדרה או רחובות, טל 0577678940
באיזור חיפה-ד"ר סוויסה, פרופסור חוברס, פרופ' סנדרה לביא, ד"ר אלחנן נוסנזון בעפולה-מנהל הכון בהעמק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלי31/01/2011אם אפשר טלפונים קצת קשה לי למצוא אותם ככה,לגבי חוברס יש כמה על איזה מיהם אתה מדבר
לתשובה שרשמת לי מקודם שזה ממצב נפשי או חרדתי האם זה מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ' דורון זמיר31/01/2011אין גם בידי את הטלפונים חפש באתר בתי החולים השונים או באתר האיגוד הגסטרואנטרולוגי.
לא, אם ההסתמנות הינה על רקע חרדתי אין בה סכנה, אךכדאי לטפל בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלי01/02/2011המוגלבין שלי זה 12.8 הוא עלה בקצת ממש עשיתי ממש את כול הבדיקות נגיד וזה לא מרקע חרדתי,יש ממה לדואג?יש לציין שאני לא מרגיש חרדה וכאלה אבל המון חושב מין משבר כזה ונלחץ בקהל גדול של אנשים,אני מאוד חושש מהמצב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב
אלי01/02/2011אשמח ליצור איתך קשר בטלפון להתיעצות ממש קלה
פרופ' דורון זמיר01/02/2011לא נראה לי שיש סיבה לדאגה, סבורני שדברנו טלפונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)