הליטוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליטוזיס
    קסניה
    31/01/2011

אני סובלת מהליטוזיס כבר המון שנים - ריח רע מהפה מלווה בטעם מר ויובש (גם אחרי מים) . זה מורגש בד"כ בערב לפני השינה ולפעמים במשך היום (רק הריח בעיקר). הריח לא בא מהשיניים אלא מבפנים.
    האם זה אומר שיש לי תת חומיציות או חומצתיות גבוה ואיך מטפלים בזה?? תודה!!
    בנוסף הבטן שלי מתנפחת כשמעכלת מזון, כמובן עם מזון כמו בצק וסוכרים מאוד מתנפחת ויש בעיית גזים , אבל בכללי תמיד נפוחה כשאוכל מתעכל שזה כל היום
    אבל מעבר לזה אין שום סימפטומים אחרים
    רק הריח והנפיחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליטוזיס

הוספת תגובה

• הליטוזיס - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    01/02/2011

לרית רע מהפה יכולות להיות סיבות רבות-מרביתן לא גסטרואנטרולוגיות, הסיבות הנפוצות הן בעיות שיניים ופלורת הפה אך גם נזלת וסינוסיטיס. הליקובקטר הינו הסיבה הגסטרואנטרולוגית השכיחה(תבחין נשיפה) וטיפול בו יכול לחסל אותו.בעית גזים יכולה להיות בשל שינוי פלורה חידקית (על רקע אנטיביוטיקה למשל), רגישות לחלב (כדאי לנסות דיאטה ללא חלב ומוצריו לעשרה ימים) כדאי להמנע מעישון ומשקאות תוססים וניתן להעזר בכדורים כמו אנצפלמד, קרבוסילן או פנקריאופלט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קסניה
    01/02/2011

רגישות לחלב נבדקה ואין
    אין לי בעיית גזים רק נפיחות בעת עיכול האוכל
    עישון מאוד נדיר
    ואוכוהול גם פעם ב... ומשקאות תוססים איני צורכת
    איפה פונים לבדוק הליקובקטור?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    02/02/2011

תבחין נשיפה נעשה עם בוקר בכל מרפאות הקופות בסניפים המרכזיים של הערים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו