מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליטוזיסקסניה31/01/2011
אני סובלת מהליטוזיס כבר המון שנים - ריח רע מהפה מלווה בטעם מר ויובש (גם אחרי מים) . זה מורגש בד"כ בערב לפני השינה ולפעמים במשך היום (רק הריח בעיקר). הריח לא בא מהשיניים אלא מבפנים.
האם זה אומר שיש לי תת חומיציות או חומצתיות גבוה ואיך מטפלים בזה?? תודה!!
בנוסף הבטן שלי מתנפחת כשמעכלת מזון, כמובן עם מזון כמו בצק וסוכרים מאוד מתנפחת ויש בעיית גזים , אבל בכללי תמיד נפוחה כשאוכל מתעכל שזה כל היום
אבל מעבר לזה אין שום סימפטומים אחרים
רק הריח והנפיחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליטוזיס - תגובה
פרופ' דורון זמיר01/02/2011לרית רע מהפה יכולות להיות סיבות רבות-מרביתן לא גסטרואנטרולוגיות, הסיבות הנפוצות הן בעיות שיניים ופלורת הפה אך גם נזלת וסינוסיטיס. הליקובקטר הינו הסיבה הגסטרואנטרולוגית השכיחה(תבחין נשיפה) וטיפול בו יכול לחסל אותו.בעית גזים יכולה להיות בשל שינוי פלורה חידקית (על רקע אנטיביוטיקה למשל), רגישות לחלב (כדאי לנסות דיאטה ללא חלב ומוצריו לעשרה ימים) כדאי להמנע מעישון ומשקאות תוססים וניתן להעזר בכדורים כמו אנצפלמד, קרבוסילן או פנקריאופלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
קסניה01/02/2011רגישות לחלב נבדקה ואין
אין לי בעיית גזים רק נפיחות בעת עיכול האוכל
עישון מאוד נדיר
ואוכוהול גם פעם ב... ומשקאות תוססים איני צורכת
איפה פונים לבדוק הליקובקטור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
פרופ' דורון זמיר02/02/2011תבחין נשיפה נעשה עם בוקר בכל מרפאות הקופות בסניפים המרכזיים של הערים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)