מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חזקים בבטןגלעד01/02/2011
אני בן 26 גובה 1.65 שוקל 46 כבר מ5 שנים אני סובל מכאבים חזקים ברום הבטן בין הצלעות,תחושה של דפיקות ושהכאבים ממש חזקים אני מרגיש בלוטה או גוש נקודתי ובעזרת מסז' ברום הבטן אני מצליח לפוגג אותו ואני שומע ומרגיש מיצי קיבה או "קירקור"באותו מקום.לפני 3 שנים עברתי בדיקות דם ואולטרהסאונד בבטן ולא נמצא דבר.גסטרולוג, איבחן ללא בדיקה אלה משיחה איתי את תסמונת המעי הרגיז.בנוסף הלשון שלי אם חיפוי לבן צהוב וגם אחרי ציחצוח יסודי של הלשון כעבור שעתיים הכל חוזר.
לאחרונה חלה ירידה במצבי בחוסר תאבון קשה ובחילות במיוחד מיד שאני מתחיל לאכל בחצי שנה האחרונה צואה מימית לרוב כהה וירידה במשקל יש לציין שמשקלי לפני הירידה עמד על 49 במשך 10 שנים ללא שינוי אם אכילה סדירה ,בנוסף שינוי חום גוף שלפעמים סותר את מזג האויר (יכול להיות לי ממש קר שיש 40 מעולות בחוץ) והזעת יתר לאורך כל ה5 שנים במיוחד בבית השחי באופן יומי במצב מנוחה רגישות גדולה לקור וכאשר אני מזיע שקר כל הגוף מתחיל לרעוד ההרגשה הכללית שלי רעה אני עייף כל הזמן ולא מצליח לאכול סדיר אני ביצעתי שוב בדיקות דם,בדיקה לדם סמוי ובדיקת נשיפה לפני חודשיים אך ללא ממצאים מיוחדים....
אני כבר לא יודע מה לעשות השמח אם תוכלו לעזור......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים בבטן - תגובה
פרופ' דורון זמיר01/02/2011אמנם הסיפור כולו בקבוצת הגיל שלך מחשיד לסיפור שפיר של תסמונת מעי רגיש , ברם כדאי לשקול מספר בדיקות:1
. גסטרוסקופיה+ ביופסית מעי דק לשלילת צליאק.
2. קולונוסקופיה+איליאוסקופי-לשלילת מחלת קרוהן (האם השלשול מופיע גם בלילה? והאם קיים סיפור משפחתי דומה?-ירידה במשקל דווקא אינה תומכת במעי רגיש)
3. בדיקת תפקודי בלוטת התריס, ונוגדנים לצליאק (האם יש סיפור משפחתי של צליאק).
4. בדיקה גופנית טובה כולל בדיקת בלוטות לימפה.
5. האם אתה מרבה באכילת מוצרי חלב, אם כן, כדאי לנסות דיאטה של 10 ימים ללא חלב ומוצריו ולראות אם קיים שיפור.
6. האם יש אלמנט של לחץ נפשי או דכאון?
7. כדאי לבצע מספר מדידות חום ממשיות כשאתה חש בצמרמורת ותחושת חום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)