כאב בקיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בקיבה
    aukv
    01/02/2011

שלום ד"ר

בת 26,
    בריאה בד"כ,
    עם תת פעילות של בלוטת התריס, מטופלת באלטרוקסין,
    בשנה האחרונה, כואב לי הרבה בקיבה (תחושת הרעב שלי זה כאב בקיבה מין דקירות, ואחרי האוכל יש לי בחילה) ,
    עשיתי בדיקת נשיפה, וזה יצא חיובי (הליקובקטר פילורי), לקחתי את שלושת הסוגים של האנטיביוטיקה במשך שבוע,
    זה היה לפני חודש
    ונ-א-ד-ה.....
    כאילו לא קרה כלום,
    מה אני אמורה לעשות עכשיו?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בקיבה

הוספת תגובה

• לא לשכח אותי

aukv
    01/02/2011

:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בקיבה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    01/02/2011

כדאי לבדוק חידק, אם חיובי לנסות קורס טיפולי אחר. אם שלילי והסימפטומים ממשיכים ואכן מפריעים ניתן לנסות מעכבי משאבת פרוטון כמו אומפרדקס ואם לא עוזר, או שמדובר בFUNCTIONAL DYSPEPSIA-מקבילה קיבתית למעי רגיש ואז אפשר לתת טיפול תסמיני (נירבקסל, מוטיליום וכד או אף מעכבי משאבת הפרוטון) או בכ"ז בכיב או דלקת שלא הגיבו לטיפול(פחות סביר).בכל מקרה ניתן במקרה של המשך תלונות ללא חידק וללא תועלת מטיפול בלוסק.אומפרדקס לעשות גסטרוסקופיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו