מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת - קצת עזרה...שרון09/02/2011
אני בת 36 וסובלת כבר שנים ממה שכונה עד כה "מעי רגיז" (לפני שנתיים הייתי בגסטרו תה"ש וללא כל בדיקות זה מה שקבעו). - כל מה שאני אוכלת גורם לכאבי בטן, שלשולים הרבה פעמים, רירית מוגלתית בהכל יציאה, ירידה במשקל).
בחצי שנה האחרונה התחילו גם דימומים בכל יציאה.
לפני כחודשיים בעקבות דימומים קשים מאוד שנמשכו יומיים פניתי לגסטרו.
באנדוסקופיה התגלה פרוקטיטיס קשה.
גסטרוסקופיה יצאה תקינה ובקולונסקופיה - מעי דק סופי תקים, במעי הגס פרוקטיטיס קשה.
סי טי בטן הדגים עיבוי דופן בולט של הרקטום וקאע קצר במעי הדק הסופי מעובה גם.
במעבדה ASCA IGG חיובי ושקיעה גבוהה.
ה CRP תקין.
ההמוגלובין גבוה (וזה קצת מוזר לי - אני צמחונית, לוקחת רק B12 וניזונה רק מלחם, גבינות וירקות...).
הרופאה התחילה עם 2 כדורי ראפסל ביום ונרות ראפסל.
עכשיו היא העלתה את המינון ל 3 כדורים ביום ושבועיים חוקני סטרואידים.
אני כבר מבולבלת מכל התוצאות ולא הבנתי מה בדיוק האבחנה - מישהו יכול לעזור ?
עד עכשיו לא הבנתי מה בדיוק האבחנה.
בנוסף - האם לחוקני הסטרואידים יש תופעות לוואי כל שהן ?תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - קצת עזרה... - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/02/2011יש פרוקטיטיס בלבד- זו צורה קלה של קוליטיס. לא מדובר על קרוהן אם מעי הדק תקין. שאר בדיקות הדם עוזרות לכוון אך חא משנות האבחנה.
סטראידים בחוקנים יכולים לגרום לתופעות לואי כמו כל הסטראידים אך הרבה פחות מאחר שהשימוש הוא מקומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)