בהמשך לשאלתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לשאלתי
    אנט
    10/02/2011

תודה על התשובה המהירה ד"ר, בהמשך לשאלתי יש לי שאלה בנושא נוסף. (ההודעה שלי בנושא גסטרוסקופיה)

נאמר לי שיש לי דלקת בתריסריון (מספר אפטות לפי הממצאים) ואולקוס בקיבה (2 כיבים 1 ס"מ לפי הממצאים).
    נאמר לי על ידי הרופא המטפל שעליי ליטול לנטון למשך שלושה שבועות עד התור הבא אצלו.

לפני כן, כאשר נטלתי את הטיפול המשולש נגד חיידק ההליקובקטר נטלתי לנטון 30 מ"ג פעמיים ביום. באותו הזמן סבלתי מ'התקפי' בחילות, צרבות, כאבים עמומים בבטן העליונה ועייפות כבדה... אני מאמינה שאלה התסמינים לאולקוס...
    כשהפסקתי לקחת את הלנטון לפני כשבועיים הרגשתי טיפה יותר טוב... פחות צרבות ובחילות פחות חזקות... גם קצת יותר תאבון..
    האם אלו הם תופעות לוואי של התרופה ? או אולי תוצאה של ההשפעה שלה? האם עליי להמשיך ליטול אותה או להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי החלפת התרופה לתרופה אחרת ?(נטלתי אומפרדקס 20 מ"ג שלא עזר לפני שהחליפו לי ללנטון)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהמשך לשאלתי

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    10/02/2011

התלונות יכולות להיות עקב האנטיביטיקה של הטיפול ולא דווקה לנטון. יש חשיבות לקחת טיפול נגד חומצה בנוכחות כיבים.
    אפשר להחליף בין לנטון ללוזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל..

אנט
    10/02/2011

כן אבל זה קורה לי גם עכשיו , כשאני לוקחת גם לנטון וזה קרה לי גם בעבר אחרי האנטיביוטיקה (המשכתי לקחת לנטון לשבועיים נוספים בהוראת הרופא המטפל )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל.. - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    11/02/2011

יכול להיות שכדי לעבור מלנטון לתרופה אחרת בקבוצה זו כגון לוזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו