עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    דודו
    14/02/2011

שלום אני בן 32 וקרוב ל6 שנים שאני סובל קשות מכאבים בחזה וקושי בנשימה לחץ בחזה שמלווה אותי כל היום ומוציא אותי משלוותי בצורה הקשה ביותר גורם לי רק לחשוב כל היום על מצבי הבריאותי לרוב זה מחמיר בשני מצבים או שאני אוכל או שאני לא אוכל הרבה זמן
    ניסיתי לאחר בדיקות רבות כגון קרדיולוגיה ובדיקות דם רבות לעלות על הבעיה אך ללא הצלחה לאחרונה פניתי לאירדיולוגית שאמרה"שכנראה יש לי בעיות במעי שהוא חסום וכו" התייעצתי עם הרופא שלי שלא התלהב מהרעיון של הארדיולוגית ושלח אותי לעשות בדיקת נשיפה נמצא שיש לי את החיידק הליקובקטר וחוסר ויטמין D לאחר טיפולי אנטיביוטיקה לא השתפר מצבי ברוב עוונתי פניתי גם לטיפול פסיכיאטרי נטלתי במשך חצי שנה לוסטרל ומדי פעם קסנקס גם זה לא עזר (קסנקס משכיח טיפה את הבעיה)

אשמח לעזרה אני אובד עצות מוכן לקבל גם עזרה אם צריך בתשלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    14/02/2011

יתכן מאד אמנם שמדובר בבעיה חרדתית והסיפור מכוון לכך, אך גם מחלת ההחזר הקיבתי וושטי יכולה לתת הסתמנות דומה וכדאי לעשות בירור גסטרו כולל גסטרוסקופיה ונסיון טיפולי בלוסק ודומיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו