מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בזמן יציאותמיקי15/02/2011
שלום רב,
אני בת 38 בריאה בדר"כ.
מעולם לא היו לי בעיות בעיכול או ביציאות.
נהפוך הוא, המע' עובדת אצלי כמון שעון.
לאחרונה התרבו היציאות מפעמיים ביום ל-4 ביום.
יש לציין שהיציאות הינן רגילות לחלוטין.
התזונה שלי מאוזנת למעט העובדה שאני צורכת אלכוהול במידה רבה לאחרונה בעקבות טרגדיה אישית שעברתי, מה שמקל קצת על הכאב..
ברור לי שהשתייה מזיקה וברור לי שעליי להפחית או להפסיק, וזה כבר נושא לפורום אחר, אך שאלתי היא, האם יש קשר בין שתיית אלכוהול ליציאות מרובות? האם זה מעיד על פעילות לא תקינה של הכבד?
בנוסף, לעיתים אני ממש נפצעת באזור פי הטבעת בשל המס' הרב של ה"ניגובים" (סליחה על התיאור) ובימים האחרונים יש לי ממש כאבים חזקים וצריבה נוראית לאחר כל יציאה.
אשמח לחוות דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בזמן יציאות - תגובה
פרופ' דורון זמיר16/02/2011כן, אלכוהול יכול לגרום ליציאות מרובות ואפילו שלשול, הן בשותה אפיזודי של כמות גדולה והן בשתיין כרוני. השתיינים הכבדים יכולים לשלשל בשל דלקת כרונית של הלבלב המתפתחת לאחר 10-15 שנות שתיה. כיום לא מומלץ לנשים שפגיעות יותר מגברים לאלכוהול לא לשתות יותר ממנה ליום (פחית בירה, כוס של 100 גרם יין או 30-50 גרם וודקה.קוניאק.ויסקי (50 גרם זה קצת יותר מידי). לטווח ארוך נגרם נזק לכבד, ללבלב ואף שכיחות יתר של גידולי שד בנשים ועוד...גם שתיה ניכרת לטווחים קצרים יכולה להרוג. הגירוי בפי הטבעת יכול להיות מריבוי יציאות וניגובים אך מצדיק בהחלט התרשמות גסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)