כאב קיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב קיבה
    אלי
    16/02/2011

שלום
    מי זה 3 ימים יש לי בחילות קשי נשימה מרובים,זאת אומרת שאני רוצה לקחת אוויר כול הזמן מרגיש גולה בגרון ואיזור הקיבה נהיית ממש קשה לחץ גם כן לחץ בחזה לרוב זה קורא לי באוכל שאני מרגיש חנק,עשיתי את כול הבדיקות האפשרויות ,הלכתי אפילו לפרופסור מומחה גדול שאמר שהכול בסדר ויש רקע נפשי שמצריך טיפול פסיכאטרי,אני המון בחרדות שאני חולה ומפחד כול הזמן ממחלות,לגבי החנק הזה אני כול הזמן מפחד ודואג אני כבר משתגע,יש לציין שאני לא עושה פעילות גופנית בגלל המצב רוח לא עובד פשוט מיואש,האם הקיבה נמצאת באיזור הריאות זה משהו מסוכן?
    אשמח לתשובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב קיבה

הוספת תגובה

• כאב קיבה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    16/02/2011

סיכוי טוב שאכןמדובר בגלובוס על רקע חרדתי וכדאי לשקול טיפול הרגעתי בוובן או תרופות כמו סימבלטה, זאת בהנחה שאין כל צרבת כעדות להחזר קיבתי-וושטי (נסיון קצר של לוסק פעמיים ביום ללא הטבה ישלול זאת)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

אלי
    18/02/2011

יש לי צרבות לפעמים,אני מרגיש שכאילו נתקע אוכל בקיבה והוא לא יורד יחד אם זה זה מגיע למצב של חנק כזה ממש מיואשחסר אונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    19/02/2011

תנסה טיפול בלוסק או דומיו וניתן לשקול חזרה על גסטרוסקופיה באם נעשתה מזמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו