מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב קיבהאלי16/02/2011
שלום
מי זה 3 ימים יש לי בחילות קשי נשימה מרובים,זאת אומרת שאני רוצה לקחת אוויר כול הזמן מרגיש גולה בגרון ואיזור הקיבה נהיית ממש קשה לחץ גם כן לחץ בחזה לרוב זה קורא לי באוכל שאני מרגיש חנק,עשיתי את כול הבדיקות האפשרויות ,הלכתי אפילו לפרופסור מומחה גדול שאמר שהכול בסדר ויש רקע נפשי שמצריך טיפול פסיכאטרי,אני המון בחרדות שאני חולה ומפחד כול הזמן ממחלות,לגבי החנק הזה אני כול הזמן מפחד ודואג אני כבר משתגע,יש לציין שאני לא עושה פעילות גופנית בגלל המצב רוח לא עובד פשוט מיואש,האם הקיבה נמצאת באיזור הריאות זה משהו מסוכן?
אשמח לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב קיבה - תגובה
פרופ' דורון זמיר16/02/2011סיכוי טוב שאכןמדובר בגלובוס על רקע חרדתי וכדאי לשקול טיפול הרגעתי בוובן או תרופות כמו סימבלטה, זאת בהנחה שאין כל צרבת כעדות להחזר קיבתי-וושטי (נסיון קצר של לוסק פעמיים ביום ללא הטבה ישלול זאת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
אלי18/02/2011יש לי צרבות לפעמים,אני מרגיש שכאילו נתקע אוכל בקיבה והוא לא יורד יחד אם זה זה מגיע למצב של חנק כזה ממש מיואשחסר אונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
פרופ' דורון זמיר19/02/2011תנסה טיפול בלוסק או דומיו וניתן לשקול חזרה על גסטרוסקופיה באם נעשתה מזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)