מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בטן עליונהדנה22/02/2011
כבר למעלה מחודשיים יש לי כאבים חזקים באזור הבטן העליונה בצד ימין. כשאני יושבת בתנוחה מסויימת הרבה זמן הכאב מתגבר (נגיד, ישיבה בסרט). כשהופיעו הסימנים לראשונה הזנחתי את הנושא. עם הזמן הכאבים התפשטו לכל הבטן. הלכתי לרופאת משפחה ששלחה אותי לבדיקת נשיפה שיצאה תקנית. לאחר מכן עשיתי אולטרסאונד בטן ואיברים פנימיים שיצא גם כן תקין. כבר ביקרתי במוקד ובמיון, עשיתי בדיקות דם מקיפות (יצאו תקינות, מלבד אנמיה קלה) וקיבלתי קוקטייל בטעם משחת שיניים מדוללת וגם אינפוזיה עם עוד חומר שלא עזרו בכלל. ניסיתי אומפרדקס ועכשיו החליפו לי לארטופן 400 ואין הטבה. בנוסף ביקרתי גם אצל כירורג, שאבחן אצלי רגישות בצד הימני של הבטן (למטה ולמעלה), והוא חושב שזה משהו דלקתי, ומכאן הארטופן. אני כבר שלושה שבועות בבית, יושבת ללא מעש (או שוכבת, תלוי בחומרת הכאב), בקושי אוכלת (כי אין תאבון וגם כי לפעמים כואב לי בזמן האכילה) ומחכה לתור אצל גסטרואנטרולוג שנקבע לעוד חודש. רציתי לדעת האם למישהו יכול להיות איזשהו רעיון בקשר להמשך הטיפול ולמקור הכאב.
תודה רבה לעוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
דנה22/02/2011שכבר שלושה שבועות, בערך, חום הגוף שלי תקוע על 37.3 (חום הגוף "הרגיל" שלי הוא בסביבות ה35.8)
ועוד הבהרה בקשר לכאב: לפעמים יכולים להיות ימים טובים שרק הצד הימני כואב לי, לפעמים יש התקף שבו יש כאב חזק שלא נפסק למשך כמה שעות, לפעמים אפילו כואבת לי הבטן התחתונה (צד ימין בעיקר). זה נדמה שבכל מקום בבטן בו מופיע הכאב יש כאב שונה (כמו כאב של דקירה וכמו כאב של מכה). בגלל שהכאבים הם לאחרונה בכל הבטן, בכל תנוחה שאני נמצאת בה כואב לי משהו- אני יכולה לשבת ולסבול מכאבים בבטן העליונה הימנית ואז לשכב ולסבול מכאבים באזור הלב.
תודה רבה לכל העוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בטן עליונה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק22/02/2011לא ברורה לי הסיבה. יתכן מאוד שלא ממקור מערכת העיכול.
קשה לעשות אבחנות דרך פורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם בדיקות צואה ?
סתם מתעניין19/03/2011שלום,
הסיפור עושה רושם שהרופאים מתלמדים עלייך. ממתי נותנים ארטופן לבעיה במע' העיכול?! כאב בשרירים הוא כאב ממוקד וקבוע, ולא מתפזר כמו במקרה שלך.
רופא משפחה בארץ זה ממש בדיחה .
לפני שאת מגיעה לתור אצל הגסטרואנטרולוג ,לדעתי כדאי שתבצעי לפחות פעמיים בדיקות צואה ,שתן ודם הכי מקיפות שיש ותגיעי אליו עם התוצאות.
הרי גם ככה הוא ישלח אותך לבצע בדיקות, ואם תבואי אליו כבר מלכתחילה עם מידע רלבנטי ,אולי תחסכי לעצמך זמן ,בדיקות וכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)