אולקוס ודלקת בתריסריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולקוס ודלקת בתריסריון
    אנט
    22/02/2011

שלום
    לאחר תלונות שנמשכו בערך כארבעה חודשים על כאבי בטן עליונה, בחילות חזקות, צרבות , עייפות, חולשה ושינויים בהרגלי הצואה נמצא אצלי חיידק ההליקובקטר ולאחר בדיקת גסטרוסקופיה מצאו לי אפטות בתריסריון (נאמר לי שזוהי דלקת, דואדיניטיס משהו כזה) ו2 כיבים בקיבה (נאמר לי שאולקוס)... ביופסיה לגבי ההליקובקטר תגיע בעוד כמה ימים...
    נאמר לי על ידי הרופא המטפל שעליי לקחת פעמיים ביום לנטון בבוקר ובערב חצי שעה לפני הארוחה.. התרופה עשתה לי לא טוב והיו לי הרבה בחילות והרגשות לא טובות.... (וזה גם מה שהיה לי כשנטלתי אותה בתקופת הטיפול המשולש לאחר שהוחלפה מאומפרדקס כי לא חשתי בשינוי... אך לא ידעתי שזה מהתרופה רק עד אחרי שהפסקתי איתה) הרופא החליף לי אותם לנקסיום - אזומפרזול 40 מ"ג...
    האם תרופות אלה בעצם רק מטפלות בבחילות והצרבות או שמא בדלקת\אולקוס?
    בנוסף רציתי לשאול, האם יש תזונה מסויימת שממליצים עליה כדי להקל? אני פתאום נתקפת בחילות פתאומיות וחזקות... קשה לי מאוד ככה לנהל חיי שיגרה נורמלים.. תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולקוס ודלקת בתריסריון

הוספת תגובה

• אולקוס ודלקת בתריסריון - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    23/02/2011

הטיפול נגד החיידק הוא טיפול כנגד הגורם של אולכוס . טיפולעם לנטון זה טיפול נגד חומצה שמעכב התפתחות של ולכוס.
    אן חשיבות רבה לסוג הוכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו