מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפטיטיס סי: תופעותSonic02/03/2011
שלום, אני בת 21 ומשקלי תקין בדרך כלל, לעיתים אני יורדת במשקל.
אני סובלת מהפטיטיס סי כשנתיים ולאחרונה שוב התחלתי טיפול בpegasys ו copegus, הפעם באופן נכון...
תופעות הלוואי לא היו חזקות כבעבר, זה הוא רק השבוע השני (זריקה שניה).
אתמול כמה שעות לאחר ההזרקה הופיעו לי גרד בעיניים ורגישות וכעת נוצרו לי כתמים אדומים יבשים מתחת לעיניים. האם זו תופעה ידועה בטיפול מסוג זה? מה אפשר לעשות כדי להקל על תופעות כאלה ואחרות בהמשך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס סי: תופעות - תגובה
פרופ' דורון זמיר02/03/2011תופעות הלוואי מאינטרפרון הן רבות וכוללות פגיעה לא שכיחה בעינים ופריחות עוריות
הסיפור נשמע שפיר אם אין ירידת או טשטוש ראיה, ברם, אני ממליץ עלבדיקת רופא עינים בשל תופעות עיניות אפשריות בעיתיות יותר שוודאי אין לך. הפריחה (באם אין לך מחלת רקע אחרת כמו פסוריאזיס ) היא שפירה ושכיחה וניתן לקחת טלפסט מידי ערב (אנטי היסטמיניקה לאלרגיה) כדי להעלימה או להקל עליה. במידה ואין שום בעיה עינית משמעותית ניתן להמשיך בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)