מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חסרת אוניםגלית06/03/2011
שלום רב,
בת 36. בעקבות כאבי פרקים שהיו לי (ללא אבחנה עד כה), לקחתי לכמה תקופות קצרות כדורי ארקוקסיה. מאז מערכת העיכול שלי פשוט נהרסה...כבר יותר משנה שיש לי צרבות, שיהוקים, טעם מר בפה, ליכה ונפיחות בבטן בנוסף, יש לי כאבי בטן קשים בעיקר אחרי אוכל עם סיבים, כך שלא ממש נשאר לי מה לאכול. גסטרוסקופיה תקינה. אני לוקחת לנטון 60 מ"ג, אשר מקל על הצרבות (כל עוד אני שומרת על תזונה מתאימה) ולרוב מקל על שאר הסימפטומים. במהלך השנה הייתי בהריון ומהחודש הרביעי היתה החמרה ומאז לא יכולה לאכול בשר, אפילו עוף, בלי כאבי בטן קשים. רוב הזמן השלמתי עם המצב, והיתה גם תקופה סבירה בחודש הראשון אחרי לידה. עכשיו, החלו בחילות לא משנה מה אני אוכלת ובמשך שעות בלילה, ואני פשוט לא יכולה לישון ומן הסתם אוכלת מעט מאוד. אתמול התחלתי לקחת מוטיליום 3 ביום, אבל אין שינוי משמעותי.
אציין כי אני מאוד חרדה מהקאות וכל משהו דומה כבר שנים, ולכן מנומטריה ובדיקת ניטור חומציות הושט נראית לי משהו שלא אעמוד בו (אפקט ה"גג", תחושה שמשהו נתקע בגרון). האם יש משהו שניתן עוד לעשות? האם יש חשיבות לעשיית הבדיקות הנ"ל והאם אכן הן מעוררות את אי הנוחות שציינתי? מה לגבי מיפוי קיבה - האם יש טעם?
תודה,
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסרת אונים - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק06/03/2011אני חושב שניתן לסבות הבדיקות אך מציע לעשות מיפוי קבה קודם. אם יש הפרעה זה יעזור ואולי לא יהיה צורך לבדיקות נוספות.
בכל מקרה נראה לי שלא יהיה מנוס מניטור ph .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)