מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גסטרופיהאלי06/03/2011
שלום
השאלה שלי מורכבת,אני סובל מכאבים של שבועים בקיבה ממש כאבים דקירות חוסר תאיבון קצת אפילו ירדתי לחדר מיון היום עשיתי בדיקת גסטרופיה מהפה והתוצאות
החולה נוטר בעזרת אוקסימטר ושט פלוס קיבה פלוס תריסריון ממצאי הבדיקה ושט במפ קיבה-רירית תקינה
תריסריון-רירית תקינה נלקחה ביופסיה לשלילת celiac
עכשיו לפני שעשו לי תבדיקה לא אמרתי להם כול כך אמרתי בקצרה ואם קיבלו תפתק מהרופא שהיפנה אותי לבדיקה,אבל הכאב ממש חזק ואני חושש מאוד שלא מצאו כלום האם שעשו לי תבדיקה ראו כול מה שצריך?היו אומרים?האם זה משהו מסוכן?כי זה לא הגינוי שיש כאבים בדרך כלל צריך להגיד להם לפני הבדיקה הכול או שהבדיקה מראה בפני עצמה
האם זה מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי
אלי06/03/2011במיון אמרו ליבדוק אלקיבקטור אין לי מושג אם בדקו עשיתי כבר נשיפה שלילי
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק07/03/2011הבדיקה של גסטרוסקופיה אמינה גם אם אין כל הפרטים לפני.
אין חיידק הליקובקטר אם בדיקת נשיפה שלילית.
לא נראה לי שהתלונות מסוכנות ומאחר שהבירור עד כאן תקין יש אפשרות של מעי רגיז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד'ר סטיבן המשך
אלי09/03/2011יש לי בתקופה אחרונה ריח רע שלדעתי עולה מן הקיבה,מרגיש את איזור הכיבה ממש תפוס מפזר לי דקירות וכאבים בחזה האם זה מסוכן ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלי10/03/2011אם אפשר לקבל יחס
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטיבן
אלי11/03/2011ד'ר למה לא מתיחס בבקשה זה חשוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטיבן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/03/2011אני לא עונה בשבת.
אין אפשרות לתת אבחנה בפורום למרבית שאלותך מציע לפנות לרופא גסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלי13/03/2011ד'ר השאלה שלי עם לדעתך זה מסוכן,?יש לציין שעשיתי את הבדיקה כמו שרשמתי למעלה אני כבר משתגע ולחוץ ולא יודע מה לעשות ממש חסר עונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד'ר
אלי13/03/2011אפשר לדבר איתך בטלפון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד'ר - תגובה
פרופ' דורון זמיר13/03/2011הסיפור אינו נשמע מדאיג, בכ"ז אם אתה כ"כ לחוץ אני מציע שתגיע למרפאתו של ד"ר מלניק או למרפאתי או למרפאת גסטרואנטרולוג אחר לבדיקה והתרשמות פנים אל פנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)