דם בצואה:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בצואה:
    מעט חושש
    07/03/2011

שלום רב,
    אני בחור צעיר בן 26, מאובחן כחולה IBS, אובחן ריפלוקס, רגישות ללקטוז.
    בעל משקל גוף תקין, עברתי מהפך בחיי לפניי 6 שנים בכך ששניתי את התזונה שלי לחלוטין - ללא אלכוהול, ללא סיגריות כלל, ללא אוכל מטוגן, ללא חטיפים וללא מיצים מלבד מים ותה.

היציאות שלי הן בד"כ פעמיים ביום, כול מומחה גסטרואנטרולוגי פסל על הסף את בקשותיי לבצע קולונוסקופיה מכיוון שכולם אמרו שאיני בקבוצת סיכון עקב גילי, מצב גופני והיסטוריה נקייה של בני משפחתי תודה לאל.

אתמול, בעקבות חוסר זמן עקב עבודה רצופה מהשעה 7:30 בבוקר, לא יכולתי להתפנות ולהקל על הקיבה כאשר במקביל אכלתי ארוחת בוקר וצהריים ועדיין - לא התפניתי.
    בסביבות השעה 18:00 תקף אותי כאב בטן חד והרגשתי שעוד רגע והצואה יוצאת ללא שליטה על הסוגרים, רצתי לשירותים ושלשלתי, כשהסתכלתי באסלה ראיתי דם טרי במים. בעת הניגוב היה מעט דם ולאחר שניים שלושה ניגובים הדם נעלם.
    לאחר כרבע שעה שבתי שוב לשירותים והיציאה הייתה ללא דם.
    בנוסף ישנם שני טחורים אשר יוצאים במאמץ ונכנסים בעצמם לאחר מכן.
    שאלתי היא מה זה הדבר הזה?!?! האם הטחורים דיממו והפסיקו? או שמא כן מדובר בדימום ממערכת העיכול כי הייתה יחסית כמות מעט גדולה של דם טרי בתוך האסלה.

האם אוכל שמכביד על הקיבה יכול לגרום לדם טרי לצאת בצואה?

אודה לעזרתכם, מתנצל על הסיפור הארוך.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בצואה:

הוספת תגובה

• דם בצואה: - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    07/03/2011

זה נשמע כמו דימום מהטחורים. אם כי יש מקום לבדיקה של המעי- וקולונוסקופיה וסיגמוידוסקופיה (קולונסקופיה קצרה).
    מציע לדון על זה עם רופא גסטרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו