אולקוס בקיבה ודואודניטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולקוס בקיבה ודואודניטיס
    אנט
    11/03/2011

שלום, לאחר בדיקת גסטרוסקופיה נמצאו אצלי 2 כיבים בקיבה ודלקת בתריסריון...
    הבדיקה נעשתה לאחר שנמצא חיידק ההליקובקטר אך הטיפול לא השפיע והסימפטומים החמירו: כאבי בטן עליונה, בחילות חזקות, צרבות, טעם מר בפה, תחושה של גוש בגרון, תחושת עייפות וחולשה..
    אני כרגע נוטלת נקסיום מזה כמעט שלשוה שבועות , יש שיפור בנוגע לצרבות אך הבחילות עדיין ישנן, מדי יום - לאורך כמעט כל היום... תוצאות לגבי הימצאותו של חיידק ההליקובקטר יהיו לי רק בעוד כמה שבועות לאחר שנלקח ביופסיה. אינני יודעת אם הוא עדיין ישנו.
    אני די מיואשת מהעניין כי אינני מצליחה לנהל שיגרה נורמלית עקב הבחילות וההרגשות הלא טובות הללו. האם כל הסימפטומים הללו , לאחר שלושה שבועות של כדור נקסיום 40 מ"ג (הוחלף לאחר שלנטון גרם לי להרגשה לא טובה) שהוא חזק יותר מכדורים אחרים, האם הגיוני שאני מרגישה אותו הדבר? אני מיואשת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולקוס בקיבה ודואודניטיס

הוספת תגובה

• אולקוס בקיבה ודואודניטיס - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    12/03/2011

אני לא בטוח שהתלונות קשורות לחיידק הליקובקטר.
    טיפול נגד חומצה גם טיפול יעיל לכיבים ויתכן מאוד שיש סיבה אחרת לבחילות.
    יש עוד בדיקות שאפשר לעשות שבודקות קצב ההתרוקנות של הקיבה למשל.
    מציע לשוחח על זה עם רופא הגסטרו שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוף...

אנט
    13/03/2011

בנוסף היה לי בעיות של עצירות.. בהתחלה זה התחיל כבעיה של עצירות קשה (שמלווה בצואה קשה ורירית) שנמשכה אפילו עד שבוע וחצי ללא צואה אבל עכשיו המצב קצת יותר טוב ויש לי צואה פעם ביום עד פעם בשלושה ימים... די רכה (אך לא שלשול) ומעט מעט רירית... האם זה גם באיזשהו מקום קשור לאולקוס? האם אתה ממליץ לי על בדיקת קולונוסקופיה? (עברתי בדיקת סיגמואידוסקופיה שיצאה תקינה פרט לפיסורה) או שאולי העצירות הזו היא עקב הפיסורה? אני כבר לא יודעת מה לבדוק =\

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו