מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבנים ודלקת חריפה בכיס מרהתמי12/03/2011
שלום,
לאחרונה עברתי התקף חריף של עווית כיס מרה בבדיקת US נמצאו אבנים בכיס מרה ודופן מעובה 6 מ"מ. אושפזתי לקבלת אנטיביוטיקה דרך הוריד ובהמשך דרך הפה. מאז חלפו כ-6 שבועות בהם המשכתי לסבול מכאבים אפילו עם תזונה דלת שומן מיוחדת ומנוחה חלקית. אתמול היה לי התקף כאבים חריף נוסף שבעקבותיו שוב הופנתי למיון. הכאבים שלי הם ברום הבטן עם נטיה לכיוון ימין בדיקות הדם שלי תקינות לחלוטין (כך גם היה בפעם שעברה ובמהלך האשפוז), אין לי חום וצהבת.
השאלה שלי - האם יתכן כי הסמפטומים אותם אני מציגה מתאימים לאבנים גם בדרכי המרה. האם יתכן כי בדיקת ה- US "תפספס" את החשד להמצאותם. הבנתי כי זיהוי ודאי שלהם מתבצע בבדיקות אחרות. האם יש צורך/מומלץ לבצע ברור זה לפני ניתוח להוצאת כיס המרה?
בתודה מראש, תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים ודלקת חריפה בכיס מרה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/03/2011הכאבים והממצאים בus יכולים בהחלט להאתים למקור של אבנים בכיס המרה ולכן יש מקום לניתוח.
לפני כן יש מקום לשקול גסטרוסקופיה על מנת לשלל בעיה בקיבה כמו אולכוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)