אני זקוקה לעזרה, תודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני זקוקה לעזרה, תודה
    שלום
    15/03/2011

מזה כמה שנים אני סובלת בבטן שמרעישה, כל הזמן. יש בה כל הזמן בועות אויר.
    ניסיסתי כבר הכל. הלכתי לכל הרופאים האפשריים וכולם פוטרים אותי באין מה לעשות או מביאים לי כל מיני דיאטות שלא עוזרות. ניסיתי גם רפואה אלטרנטיבית.
    הוצאתי אלפי שקלים.
    וכלום לא עבד.

לאחרונה התחלתי לקחת
    אנצפלימד
    קרבוסילן
    ביו פימייל של סופרהף

זה הדבר היחיד שקצת עזר לי האם כדאי להחליף את הביופמייל בזה: רוביוטיקה digest של אלטמן ??

הכי חשוב לי , האם אני יכולה לקחת את הכדורים האלה באופן יומיומי, לכל החיים?? זה מסוכן לכבד??

לאחרונה אני חשה קצת בצרבת, האם זה קשור ללקיחת הכדורים?

ואיך אתם ממליצים לקחת את הכדורים בצורה הכי נכונה? שהם לא יתנגשו אחד בשני.

ממש תודה רבה . אני כבר ככ מיואשת שתשובתכם חשובה לי מאוד.
    תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני זקוקה לעזרה, תודה

הוספת תגובה

• אני זקוקה לעזרה, תודה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    15/03/2011

"בטן מרעישה" משמע קולות פריסטלטיים משמעים, דבר נטול משמעות פתולוגית. אם יש לך גם הרבה גזים שיכולים גם לגרום לכך הרי הכדורים שנטלת יכולים לעזור-לא לרפא.
    גם מעי רגיש יכול לגרום לכך, ביחוד אפ את גם מעשנת או שותה משקאות תוססים (יותר גזים). פרוביוטיקה יכולה להועיל, אך אין צורך להמשיך עמה לנצח.
    רגישות לחלב שהיא דבר שכיח יכולה לגרום לפריסטלטיקת יתר, שלשול ודזים. דיאטה בת שבועיים ללא חלב ומוצריו תראה הטבה ברורה בהסתמנות, ניתן גם לעשות lactose breath test
    פרוביוטיקה אינה מזיקה לכבד ובד"כ גם לא גורמת לצרבת. ניתן לקחת TUMS ובמקרי צרבת חמורה לוסק לפני ארוחת הבקר או הקפה של הבקר (20-30 דקות לפני.)
    .התיעצות אישית עם גסטרואנטרולוג כדאית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו