מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יציאות רבותרונה20/03/2011
שלום, אני בחורה בת 26, לפני כשבועיים וחצי התחלתי לסבול מיציאות רבות במשך היום, בין 6 ל-10 יציאות ביום. במשך שבוע זה בא והלך, כלומר היו ימים שהיו יציאות פחותות. הלכתי לרופאת משפחה היא טענה שכנראה יש לי וירוס, לא עשיתי שום בדיקה. אמרה לי לשמור על דיאטה, לא לאכול ירקות ודברי חלב, ואמרה לי לקחת כדורי קל בטן, במשך 4 ימים אכן לא אכלתי ירקות ודברי חלב אחרי כל ארוחה לקחתי כדור קל בטן,3 פעמים ביום. אכן הייתה הטבה והפסיקו היציאות המרובות, לאחר 4 ימים חזרתי לאכול כרגיל ובמשך שבוע הכל היה בסדר והיו יציאות סדירות של פעמיים מקסימום 3 ביום. ועכשיו אחרי שבועיים וחצי שוב היו לי היום יציאות רבות ותכופות, מהבוקר היו לי 4 יציאות גדולות ועוד4 יציאות קטנות, היציאות בסדר גמור, אין לי שלשול. השאלה שלי היא מה יכול לגרום ליציאות רבות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף ששכחתי לומר
רונה20/03/2011הבטן שלי משמעה רעשים ויש לי גם גזים ואי נוחות כזו כאילו יש התרחשות בבטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף ששכחתי לומר - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק20/03/2011זה יכול להיות רבה דברים- זיהומיים, מעי רגיז למשל.ֿיש צורך להפנות לרופא המטפל להתחיל בירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו נוסף
רונה20/03/2011בעבר סבלתי מאנורקסיה, לפני 8 שנים, מאז אני כל פעם עולה ויורדת במשקל, כרגע אני גם במשל נמוך, 38.5 גובה 1.55 , ואני גם אוכלת יחסית הרבה ירקות ביום, ירקות מבושלים עם רסק עגבניות בצהריים, סלט בערב הכולל עגבניה גדולה, מלפפון בינוני, 2 מלפפונים חמוצים, הרבה חסה,האם זה יכול לגרום ליציאות רבות והאם יש קשר בין הכמות הגדולה של יציאות ביום לתזונה הלקוייה שלי בשל האנורקסיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו נוסף - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק21/03/2011אוכל עם הרבה סיבים יכול לגרום ליותר יציאות.
אנני חושב שזה יהיה קשור לאנורקסיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז
רונה21/03/2011אז יכול להיות שיש קשר ליציאות הרבות לעובדה שאני אוכלת כמות יחסית גדולה של ירקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רונה22/03/2011התופעה של יציאות רבות בין 6 ל-10 ביום , לא בכל יום, יש ימים שיש לי 3 יציאות ביום, יכולה להצביע חס וחלילה על גידול במעי הגס? או סרטן?? אני דיי לחוצה מהעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק23/03/2011לא נשמע כמו תלונה של סרטן אלה יותר מעי רגיז עקב כל ההחרדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , שאלה אחרונה בהחלט
רונה23/03/2011החרדה באה בעקבות התופעה שהתחילה , של יציאות רבות ביום, באופן כללי האם יציאות רבות של עד 10 ביום לעיתים קרובות יכול להיות תסמין לסרטן במעי הגס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , שאלה אחרונה בהחלט
רונה23/03/2011החרדה באה בעקבות התופעה שהתחילה , של יציאות רבות ביום, באופן כללי האם יציאות רבות של עד 8-10 ביום לעיתים קרובות יכול להיות תסמין לסרטן במעי הגס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , שאלה אחרונה בהחלט - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק24/03/2011אם היציאות בעיקר ביום ולא מעירים אותך מהשינה אז מאוד לא סביר שהגורם לכך סרטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)