מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן ובחילותמאיה20/03/2011
ביום רביעי בערב היה לי חום 37.4 (החום הקבוע שלי עומד על 36.4)
חמישי ללא חום עם בחילות והקאות כל היום וכאבי בטן בינוניים.
יום שישי חוץ מבחילה בבוקר ללא תופעות לוואי נוספות.
שבת שוב החלו התופעות, הקאתי בבוקר ולאחר כשעתיים החלו כאבי בטן עוויתים שנמשכו 20 דקות כל התקף עם הפוגה של חצי שעה בין כל התקף. הכאבים העוצמתיים הביאו אותי לידי בכי ופניתי לביקור רופא. הרופא רשם אומפרדקס (כאבי הבטן החלו עם צרבת) שלא קניתי מכיוון שאני לוקחת לנסופרזול פעמיים ביום בגלל שנתיים מלוות בצרבות) פראמין וספסמלגין, שאכן עזרו. המליץ על אולטרה סאונד לבדוק את כיס המרה אבל סך הכל לא נתן שום אבחנה.
היום התעוררתי שוב עם בחילות.
אין לי שלשולים ובגלל החוסר עכביות בתופעות מוזר לי שזה יהיה קלקול קיבה.
גסטרוסקופיה לפני שבועיים שיצאה תקינה (כדי לבדוק את עניין הצרבות) ובדיקת הליקובטור לפני שנתיים שיצאה שלילית.
הכאבים התמקדו במרכז הבטן העליונה והיו בעלי אופי של זרמים חשמליים שהתחילו חלשים, התחזקו והתחלשו בסוף.
ייתכן שזה קלקול קיבה/וירוס בקיבה? ייתכן שיש קשר בין כל התופעות? (הצרבות מהן אני סובלת כבר זמן רב והכאבים בימים האחרונים)
אני מרגישה שאני סתם הולכת לרופאים.. ):
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו ששכחתי
מאיה20/03/2011בת 23, בריאה בדר"כ (חוץ מהצרבות, כמובן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו ששכחתי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק20/03/2011לא ניתן לאבחן דרך הפרורום. עדיין הכי סביר שמדובר על מחלה נגיפית חריפה. אם אין שיפור יש צורך להגיע לרופא גסטרו להתחלץ בירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מאיה22/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)