קיבה ועצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיבה ועצירות
    אנט
    22/03/2011

שלום, שמי דליה , בת 22.
    לאחר תלונות רבות על כאבים בבטן העליונה נמצא אצלי הליקובקטר ומאוחר יותר, לאחר שהחמירו הסימפטומים והטיפול המשולש שכנראה לא צלח, נמצאו אצלי דואודניטיס ואולקוס בקיבה. נטלתי נקסיום במשך ככמעט חודש.. אתמול סיימתי את הקופסא והפסקתי. אני ממשיכה להרגיש את אותם ההרגשות... בחילות, צרבות, טעם מר בפה, קשיי בליעה וכאבים בבטן העליונה.
    בנוסף, יש עוד משהו שמטריד אותי, שאני חושבת שקצת זנחתי .
    איני יודעת אם זה קשור אחד לשני.. אבל הכל התחיל מעצירות. באוגוסט שעבר התחילה לי עצירות די קשה (היו פעמים שגם במשך שבוע וחצי לא ניגשתי לשירותים). כאשר כן הייתי ניגשת לשירותים הצואה הייתה קשה ומאוד רירית (מלווה במוקוס). סלחו לי על הכניסה לפרטים הקטנים.. כיום העצירות כבר איננה קיימת, או לפחות היא הרבה פחות קשה. אני ניגשת לשירותים בין פעם ביום לפעם ב-3 ימים. אך הצואה עדיין מעט רירית ורכה (לא שלשול), צבעה תקין. לעיתים מדובר מצואה שצורתה כמו עיגולים קטנים מחוברים ולעיתים פשוט ארוכה כזו. עשיתי גסטרוסקופיה (בה התגלו האולקוס בקיבה והדואודניטיס), עשיתי סיגמואידוסקופיה (לא נמצא כלום פרט לפיסורה), ביצעתי גם US בטן עליונה ותחתונה שיצאו תקינים, בדיקות דם הכוללים ספירת דם, ASCA ANCA ו-CRP שיצאו תקינים. האם העצירות הזו והצואה ה'מוזרה' הזאת זהו חלק מסימפטומים של מה שנמצא אצלי בקיבה ובתריסריון? או האם זה יכול להצביע על משהו אחר? אודה לתשובתכם.
    דליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיבה ועצירות

הוספת תגובה

• קיבה ועצירות - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    23/03/2011

אם כל הבדיקות תקינות התלונה של הצואה נשמעת כמו מעי רגיז.
    אין קשר בין זה לבין האוכוס בקיבה וחייבת להחזור על הגסטרוסקופיה לבדוק אם האולכוס חלף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו