עייפות וגזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות וגזים
    משה
    25/03/2011

שלום רב,

הייתי לפני שבועיים אצל רופא גסטרו והתלוננתי על צואה שחורה, על המון גזים, על העייפות ועל תחושת חוסר התרוקנות. הרופא חושב שזה מעי רגיז קל, אך קבע לי בדיקת קולונוסקופיה קצרה בסוף חודש אפריל בשביל לשלול סרטן המעי הגס.

במהלך הייעוץ, הרופא הציע לקחת תרופא נגד גזים. לקחתי תרופה שנקראת גזים X, מה שגרם לי לתופעות הלוואי הבאות:
    צואה שניראת כמו פחם, עצירות ותחושה של חום עז שמלווה בזעה ובבחילה. הפסקתי מהתכשיר לפני כשבוע.

בשבוע האחרון העייפות התגברה ונורא קשה לי לצאת מהמיטה בבוקר. כשאני מכריח את עצמי לקום ולצאת מהמיטה, אני מרגיש לא יציב ואני חש צורך להחזיק במשהו.

האם התחושות שחשתי בגלל נטילת התכשיר נגד גזים זה תחושות מקובלות? מה ניתן לעשות בשביל להוריד את כמות הגזים שיש לי?(אני מרגיש לא בנוח להיות ליד אנשים)
    האם מה שאני חש יכול להוות תסמינים לדברים אחרים חוץ ממעי רגיז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות וגזים

הוספת תגובה

• עייפות וגזים - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    25/03/2011

נשמע לי כמו מעי רגיז. הצואה יכולה להיות שחורה לאחר מתן פחם. אנני יודע אם יש פחם בתוך התרופה.
    העייפות לא נראת לי קשורה לתרופה אך כן למחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו