מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות וגזיםמשה25/03/2011
שלום רב,
הייתי לפני שבועיים אצל רופא גסטרו והתלוננתי על צואה שחורה, על המון גזים, על העייפות ועל תחושת חוסר התרוקנות. הרופא חושב שזה מעי רגיז קל, אך קבע לי בדיקת קולונוסקופיה קצרה בסוף חודש אפריל בשביל לשלול סרטן המעי הגס.
במהלך הייעוץ, הרופא הציע לקחת תרופא נגד גזים. לקחתי תרופה שנקראת גזים X, מה שגרם לי לתופעות הלוואי הבאות:
צואה שניראת כמו פחם, עצירות ותחושה של חום עז שמלווה בזעה ובבחילה. הפסקתי מהתכשיר לפני כשבוע.
בשבוע האחרון העייפות התגברה ונורא קשה לי לצאת מהמיטה בבוקר. כשאני מכריח את עצמי לקום ולצאת מהמיטה, אני מרגיש לא יציב ואני חש צורך להחזיק במשהו.
האם התחושות שחשתי בגלל נטילת התכשיר נגד גזים זה תחושות מקובלות? מה ניתן לעשות בשביל להוריד את כמות הגזים שיש לי?(אני מרגיש לא בנוח להיות ליד אנשים)
האם מה שאני חש יכול להוות תסמינים לדברים אחרים חוץ ממעי רגיז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות וגזים - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/03/2011נשמע לי כמו מעי רגיז. הצואה יכולה להיות שחורה לאחר מתן פחם. אנני יודע אם יש פחם בתוך התרופה.
העייפות לא נראת לי קשורה לתרופה אך כן למחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)