כאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן
    אור
    28/03/2011

פני כחודש נתקפתי בכאבים חזקים מאוד בטן העליונה, תחושה של "שריפה" בבטן. כאב הבטן היה מלווה בהקאות. הגעתי למיון וקיבלתי בין היתר נוגדי חומצה ולאחר מספר שעות חלה הטבה במצבי. לאחר שחרורי מבית החולים נאמר לי שיתכן והכאבים נבעו מנטילת אנטיביוטיקה(דוקסילין) ניתן לי במשך כשבועיים לנסופרזול. במהלך השבועיים סבלתי מבחילות רבות וחוסר תיאבון. כשבועיים לאחר הפסקת הטיפול התרופתי קיבלתי שוב התקף של כאבי בטן חזקים ביותר. במיון שוב היתה תגובה חיובית לנוגדי חומצה. בשני האירועים היתה עליה בלימפוציטים. טרם האירוע השני עשיתי מבחן נשיפה להליקובקטר ונמצא חיובי. נשלחתי על ידי רופא משפחה לעשות גסטרוקופיה שנמצאה תקינה כך גם אולטרסאונד. C.R.P 1.8. קיבלתי עכשיו טיפול ל-10 ימים להליקובקטר שני סוגי אנטיביוטיקה עם לנסופרזול. אך אני חוששת שמאחר ולא אותר מקור הכאב יחזרו הכאבים. האם לדעתך יש מקום לפנות לייעוץ של גסטרולוג או לבחון אופצית אחרות לבירור רפואי ואם כן מה אתה ממליץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

• כאבי בטן - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    28/03/2011

יתכן ומדובר בNUD -דיספפסיה ללא ממצא אוביקטיבי. גילך חשוב גם הוא לשקילת בירור נוסף. ניתן לשקול טיפול משולש למרות הממצא התקין בבדיקת הגסטרו אם כי אין הוכחה מדעית ליעילות בNUD במידה וישנו הכאבים לאחר הטיפול כדאית התיעצות גסטרו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו