כאבים חזקים בבטן התחתונה מצד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים בבטן התחתונה מצד שמאל
    דודי
    02/04/2011

שלום,

מזה 3 חודשים יש לי הרגשה של התרוקנות לא מלאה ביציאות. הלכתי אחרי חודש בערך לרופא משפחה שנתן לי משלשלים - לא עזר. לאחר מכן חזרתי אליו והוא הפנה אותי לפרוקטולוג שבדק אותי ואמר שאין שום זכר לצואה. בשבוע האחרון אני מרגיש כאבים מאוד חזקים בצד שמאל בבטן התחתונה. הלכתי לבית חולים, קיבלתי עירוי ובבדיקות דם הכל היה תקין. הרופא הפנה אותי להמשך טיפול מול רופא המשפחה. רופא המשפחה נתן לי כדורים בשם COLTAL ביום חמישי האחרון שלא ממש עוזרים לי עד עכשיו. אני אמור לחזור אליו ביום ב' הקרוב. כמו כן הוא אמר לי שאם זה לא יעזור, הוא יפנה אותי לבדיקות מול גסטרולוג. הסברתי לרופא המשפחה שיש לי רעשים מאוד מוזרים מהבטן וכמו כן, הצואה נראית מוזר מבעבר, כאילו יותר דקה או "מפוסלת" (סליחה על הביטויים).

אני דיי בפחדים ודואג מאוד מכל זה. מה יכול להיות הדבר הזה???
    לתשובתך אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין את גילי

דודי
    02/04/2011

אני בן 25.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים חזקים בבטן התחתונה מצד שמאל - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    03/04/2011

יתכן סוג של נעי רגיז אך זו אבחנה של שליליה.
    עליך להשלים מספר בדיקות דם ואולי קולונוסקופיה ולאחר מכן אפשר לדון על טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו