מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כבד שומנייאיר03/04/2011
שלום לדר
הרופא המטפל איננו יודע מה לעשות כדי לפתור את בעית הכבד השומני.
כלומר הוא הציע הרזיה--מה שאני עושה כבר זמן מה
המעטה בשומנים=מה שאני ממעיט כבר שנים-ומשתמש רק בשמן זית כתית מעולה..
אולי תציע אתה--שזה מקצועך ומומחיותך--מה לעשות ?
בתודה יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד שומני - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק03/04/2011עיקר הטיפול הוא ירידה במשקל עם נחוץ ופעילות גופנית.
מציע להפנות מרפאת כבד על מנת לנסות לגלות גורם אחר לתופעה ואולי לעבור ביופסיה של הכבד להעריך החומרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרפואה יפנית יש יכולת טיפולית טובה
דקלה להב05/04/2011שלום,
כבד שומני הוא תופעה מוכרת כבר שנים רבות ביפן וישנן קומבינציות של נקודות דיקור שיעילות מאוד לטיפול בבעיה זו, לאחר סידרת טיפולים ניתן לראות שיפור באולטרסאונד ובתפקודי כבד בבדיקות דם
למידע נוסף צור קשר דקלה, מטפלת ברפואה יפנית 0544421245* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרפואה יפנית יש יכולת טיפולית טובה - תגובה
פרופ' דורון זמיר08/04/2011אין עבודות רציניות בנושא ואני סקפטי, אך כטיפול להורדת משקל שיכול לתרום לכבד שומני ניתן לשקול זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה להפחתת כבד שומני
יאיר08/04/2011שלום לדר-
הצעת לי לעבור ביופסיה של הכבד כדי להעריך את חומרת הכבד השומני-שהתגלה אצלי באולטרהסאונד רוטיני., למרות שאני נוקט בדיאטה ובפעילות גופנית.
ולא שותה משקאות חריפים-ולא מעשן.
בברור מעבדתי מקיף לא נמצאה חריגה מהנורמלי.
האם לקחת את הסיכון של הביופסיה ?
ואם הביופסיה תאשר את מה שאני יודע כבר-שיש לי כבד שומני--אז מה יהיה הטיפול ?
האם אין איזו תרופה חדשה שמרפאה או לפחות משפרת בעיה זו ?
בתודה לעזרתך יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה להפחתת כבד שומני - תגובה
פרופ' דורון זמיר08/04/2011הביופסיה יכלה להראות חומרה וסיכונה תחת הדמיה אפסי, היא תראה צורך להסתפק בדיאטה או להוסיף טיפול תרופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)