מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיבהאלי04/04/2011
שלום רציתי לדעת אם יש דימום מהקיבה זאת אומרת צואה שחורה האם זה אומר שזה סופי ושזה מסוכן?פשוט לא עולים על זה פעמיים במיון עברתי את כול הבדיקות האפשריות מה זה אומר הדימום הזה מחייב מחלה קשה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק04/04/2011לא חייב להיות מחלה קשה אך חשוב לנסות לגלות הסיבה. יש צורך ליעוץ רופא גסטרו- כולל גסטרוסקופיה, קולונוסקופיה ובדיקות של מעי הדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלי05/04/2011עשיתי את שני הבדיקות,גם גסטרופיה לפני חודש הכול תקין,הענין שכבר יומים אני מי שילשול כזה בהתחלה אחרי זה צואה סליחה על הפירוט,יש לי ממש כאבים בטן בקיבה חזקים ואני כול היום מתרוצץ מחדר מיון לרופאים הצואה השחורה הייתה רק יום אחד ואחרי זה זה חזר לצבע רגיל אך אם שילשוים והמון גזים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
אלי05/04/2011אני הבנתי שיש המון אם דימומים,אז כולם חולים במחלה קשה?זה מחייב?אני ממש מפחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ' דורון זמיר05/04/2011צואה שחורה יכולה להיות הן מדימום והן מצבענים שונים כברזל, כדורי פחם לגזים וכד'. במקרה שאין תרופה מחשידה כדאי לבצע גסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי
אלי06/04/2011גם תבדיקה הזאות הצואה הייתה לי רק יום אחד ככה ותפס אותי ממש כאבים בבטן בקיבה,וגם לפני חודש בערך אותו דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד'ר
אלי06/04/2011אשמח לקבל את הצעתך לנידון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי - תגובה
פרופ' דורון זמיר06/04/2011בכל חשד לדימום מדרכי העיכול יש לבצע גסטרוסקופיה וכמובן לבדוק את ספירת הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלי07/04/2011עשיתי גם גסטרופיה לפני חודש על ידי החדרת צינור מהפה וגם המון ספירות דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)