כאבים בורום הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בורום הבטן
    אודי
    04/04/2011

לפני כשלושה חודשים עברתי בדיקת גסטרו שקבעה שיש לי דלקת בוושט וחומציות,היום לאחר 3 חודשים שנטלתי את הכדורים אומפרדקס קפליות,ובכלל אחרי הגסטרו ,אני בקושי הרגשתי שהאוכל עולה לי למעלה או מרגיש מלא עד הראש או תחושת אני רוצה להקיא,ובככל היום לא מרגיש את זה,בחודש האחרון נטלתי פעמיים ביום תכדור של 20 mg שהפער בינהם היה 4 או 3 שעות אחרי כול לקיחה,מאז אני מרגיש כאבים ברום הבטן -אציין לא כאבים חזקים אבל מרגיש קצת כאב קטנקטן ,במשך שבועים אבל הכאב לא תמידי ,הרופא הפנה אותי לגטסרו אומר שיתכן ושוב אנ יעשה בידקת גסטרו שעשיתי בדיוק לפני 3 חודשים?האם זה רצוי?יש צורך בזה להערכך?ואין אפשרות לצילום?רנטגן? למה כאבי רום הבטן שאני כלל מרגיש שאין לי כבר בעיה שהאוכל עולה לי למעלה או תחושת שאני רוצה להקיא?האם הכאבים ברום הבטן זה רגישות שלקחתי יותר מידי כדורים להפחת חוציות בגלל והדלקת בוושט חלפה וגם החוציות?ובעוד בחודש האחרון לקחתי פעמיים ביום בפער של 3 או 4 שעות? אציין שגםן מאז ירדתי במישקל עם דיאטה לפחות 2-3 קילו וכשאני מציין ודואות שאני לא מרגיש תחושה של להקיא או שהאוכל עולה למעלה?ואציין שהיום הפסקתי לקחת תכדור ואכלתי והרגשתי רגיל ומציון?מה דעתך? מה מצבי?יש צורך לעוד גסטרו?שעשיתי לפני 3 חודשים? בבדיקה שעשה רופא משפחה צין בבדיקה"ללא רגישות בלחץ מקומי על ביהחז" שעשיתי אתמול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בורום הבטן

הוספת תגובה

• כאבים בורום הבטן - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    04/04/2011

אם יש דלקת בושט אז סביר שיש רפלוקס ויתכן מאוד שאתה לא מרגיש תלונות קלאסיות של רפלוקס.
    יחד עם זאות כאבי בטן יכולים להיות תופעת לואי של אומפרדקס .
    ממליץ נסיון להפסיק ואם יש שיפור לנסות תרופאה אחרת באותה משפחה כגון לנטון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו נוסף בבקשה...

אודי
    05/04/2011

אציין שיומיים לפני הגסטרו בלעתי כדור והרשתי תקוע בגרון..אותו יום שתיתי כוס כימעט שלמה של שמן זית גזוז משקאות עם סוכריים המון המון ,המון חלב ,באותו יום בבדיקה של אף אוזן גרון קבעה שאין אצלי כלום..יום למוחרת לקחתי שוב כדור הרגשתי תקוע בגרון ושוב שתיתי זמן זית גזוז המון חלב משקאות עם סוכרים והמון המון מיים ,נכון הייתי בצום לפני הגסטרו?אולי זה השפיע שהיה לי חומציות בגלל מה שתיתי אבל זמנית בגלל ששתיתי המון?און המיים הרבים והמשקאות גרמו בשוק הושט תעלה לי למעלה את המזון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו נוסף בבקשה... - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    05/04/2011

ככלל לא מומלץ משקאות תוססים עם רפלוקס, ואני סקפטי גם לגבי התועלת בחלב שלמרות היותובסיס חלש מכיל הרבה סידן שהוא סטימולטור לגסטרין ולהפרשת חומצת קיבה לפיכך.. יש אלמנט פונקציונלי בולט בתלונות שלך, דבר המתואר ברפלקס. המנע מארוחות גדולות ומהאלמנטים שהזכרתי וכמובן אלתשכב בטווח של 3 שעות מאוכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו