מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רפלוקס, הליקובקטר ועודטלי07/04/2011
כתבתי פה בעבר. מנסה שוב... לאור אי שיפור במצבי.
כבר חודשיים ומשהו שאני בסיוט.
פה בוער, צרבות ואי תגובה לאף אחד מPPI.
בעברי ריפלוקס, שטופל יפה עם לוסק פעמיים ביום במשך שנים רבות.
לפני כ- 3 חודשים, פשוט חלה החמרה כך שהתחילו להופיע בעירות בחזה ובוושט, וכן מליחות, מרירות ובעירה בפה (לשון, שפתיים, חיך). פעמים רבות, הבעירה בפה קודמת לוושט. חשוב לי לציין זאת, זה מתחיל כמעט תמיד מהפה!!
בבדיקת אנדוסקופיה שעשיתי בתחילת מרץ, נמצא דלקת בוושט (בקרדיה)וכן נמצאו חיידקי HP.
האם יכול להיות שהליקובקטר גורם לכל ההחמרה???
טרם התחלתי טיפול אנטיביוטי, מכייון שהדיעות חלוקות לגבי טיפול שכזה כשיש רפלוקס.מצד שני, אני סובלת מאוד, כך שלא יכולה לנהל חיים רגילים.
מאוד מוזרה לי כל ההחרפה הזו, כי לפני כן, הסתדרתי יופי עם הלוסק.
אני ממש לא מתפקדת, וניסיתי את כל סוגי ה-PPI.
מבקשת את עצתכם בנושא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלוקס, הליקובקטר ועוד - תגובה
פרופ' דורון זמיר08/04/2011עיקר סימפטומייך רפלוקס שכנראה מקורו לא בהליקו.ניתן לבצע טיפול משולש כי נזקו די שולי אך ספק אם יעזור, כדאי לשקול ביצוע בדיקת איפדנס לאחר בדיקת PHMETRY כדי להעריך הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימפדנס
טלי08/04/2011האם אימפדנס כולל גם בדיקת PH?ואז זה חוסך מלעשות בנפרד ניטור PH?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
טלי08/04/2011הצרבת כ"כ גדולה, שגם עצם נטילת הכדור גורמת לצרבת.
מה עושים?
כרגע נוטלת קונטרולוק 40 X2 וללא הטבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה - תגובה
פרופ' דורון זמיר09/04/2011נסי נקסיום והקפידי על ארוחות קטנות ונוהלי תזונה בינתיי. ניתן להוסיף פרמין או מוטיליום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימפדנס - תגובה
פרופ' דורון זמיר09/04/2011בד"כ אימפדנס נעשה לאחר בדיקת PH שאינה מרשימה ברפלוקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טלי12/04/2011האימפדנס כוללת בתוכה גם ניטור PH?
אני אמורה לעבור את הבדיקה בימים הקרובים
ועוד שאלה - בבדיקת מנומטריה אובחן ששני השסתומים תחתון ועליון הינם בלחץ נמוך מאוד. האם יש דרך לחזק את הלחץ שלהם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)