שלשולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשולים
    ארנון
    25/12/2007

שלום רב
    בן 26, סוכרת נעורים מזה 3 שנים.

סליחה על התיאור הבוטה אולי, אבל אני מבקש לדייק כמה שאפשר. בשבוע וחצי האחרון אני סובל משלשולים מימיים (יציאות מימיות בלבד) בצבע חום, מלווים במשך היום בגזים, כאבי בטן (בעיקר מהגזים, עוויתות שכאלו) וצרבות. התחושה דוחה במיוחד (במיוחד בשחרור גאזים, שהינם מצחינים במיוחד, גם ביציאה מהפה). הצרבות יכולות להופיע זמן לא רב אחרי אכילה, שאר התסמינים מופיעים ככל שחולפות השעות.
    אין הקאות, אין חום. תחושה כללית סבירה, אם כי ניכרת קצת עייפות ולפעמים במשך היום תחושה פחות טובה. בשבוע וחצי הזה היה יום אחד שלא היתה כל יציאה והתחושה הכללית הייתה טובה, ויום לאחר מכן חזר הדבר (זה היה יום שבו נמנעתי לחלוטין, כבר מהיום שלפני מגלוטן. איני יודע אם יש קשר, מה שגם שאיני בטוח שהתסמינים מעידים על צליאק).
    ברור לי שעלי לברר את הדבר באופן יסודי יותר וכך אעשה, אך באם מוכרים לכם התסמינים הספציפיים (וגם אלו הנעדרים שציינתי) אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוונים, מה יכול להיות הדבר.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשולים

הוספת תגובה

• שלשולים

ד''ר סטיבן מלניק
    25/12/2007

התיאור של שלשול חריף יכול להיות מהרבה דברים. מציע להפנות לרופא ולבצע בדיקת צואה כצעד ראשון וגם לנסות כדורים נגד חומצה כטיפול בצרבת.
    רוב הסיכוי שזה יחלוך לבד.
    התגובה לכלכלה ללא גלוטן מהר מדי לצליאק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו