צואה שחורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צואה שחורה
    שי
    18/04/2011

אני שם לב בזמן האחרון שהצואה שלי (לפחות הראשונה ביום) יוצאת בצורה של גושים קטנים שחורים כמו זפת ולאחריהם יוצאת צואה יחסית רגילה.
    ועוד משהו שאני שם לב והוא שיש לחלק מהצואה במים מן שובל אדום כזה כאילו הצואה אולי מכילה דם.
    מה עליי לעשות בנושא ואיזה בדיקה עליי לעבור ?

חג שמח ותודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צואה שחורה

הוספת תגובה

• צואה שחורה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    18/04/2011

צואה שחורה יכולה להצביע על דימום ממקור עליון במערכת העיכול. יש להפנות בהקדם לרופא המטפל לבירור. אם יש תלונה של סחרחורת וחולשה ואיבוד הכרה עליך להפנות למיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר

שי
    18/04/2011

אני לא סובל מסחרחורות או תחושת עילפון.
    האם כדאי במצב שכזה לפנות לרופא המשפחה ולבקש הפנייה דחופה לבית חולים על מנת לעבור בדיקות אנדוסוקפיות או אולי לחכות ולבצע בדיקת צואה ?
    או שבכלל רופא המשפחה אמור להפנות אותי לרופא גסטרואנטרולוג ?
    עכשיו אנחנו בתקופת חג וחול המועד ואני חושש שהאחיות בקופת החולים שלי לא עובדות בחול המועד.

מה עליי לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    19/04/2011

אם יש שד לדימום לדעתי עדיף להפנות למיון. אחרת לא ניתן לסיים הבירור בפרק זמן סביר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו