מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כבד מגורגרמירי19/04/2011
מה זה אומר כבד מגורגר? האם צריך להתייחס לתופעה הזאת או לעבור לסדר היום?
למה כל פעם כשאני אוכלת מוצרי חלב כואבת לי הבטן? אין לי רגישות ללקטוז.
יש לי מספר אבנים בודדות קטנות בכיס מרה. מה זה אומר? ממה זה נובע? איזה תזונה עליי לאכול? למה? האם צריך לנתח את זה? ואם מוציאים את כיס המרה מה זה אומר? (למשל: האם יש צורך בכדורים?)
למה כירורג אחד אומר שצריך לכרות את כיס המרה והכירורג בבית- החולים אומר שלא צריך להתייחס לזה כי אם זה לא כואב אז סימן שזה לא מפריע? אם כך, למה נאמר לי על- ידי הכירורג לא לאכול שוקולד, ביצים מטוגן ושמן ואוכל דל שומן?
אם אין לי צליאק למה אני לא יכולה לאכול לחם, פתיתים, מקרונים ועוד פחמימות?
מה אתה ממליץ לי לאור כל התופעות האלה לאכול כדי שלא יהיולי חסכים בויטמין סי, בויטמין בי 12 או בסידן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד מגורגר - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק19/04/2011כבד מגורגר מחשיד על שחמת הכבד ויש צורך ליעוץ של רופא כבד.
מוסכם היום שאבנים בכיס המרה שלא גורמים לסיבוכים כגון כאבים - לא צריך לנתח.
קשה לי להסביר התלונות של כאבי בטן אך עם בדיקת לקטייז תקינה ז לא קשור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)