מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבאוקסנה24/04/2011
שלום,
אני בת 25 וחצי לפני כמה שנים גילו אצלי Ulcerative Colitis ואני מטופלת בנרות רפסאל 1 גרם.
לפני חצי שנה עברתי לידה בניתוח קיסרי חירום. וזה בכללי....
לפני יומיים התחילו לי בחילות מוזרות כאלה בלי שום קשר לאוכל וכאב חלש עמום באיזור המעיים ומשום מה הכאב הזה מקרין לי לרגל שמאל..
בעבר היה לי התלקחות דלקתית בגלל שלא השתמשתי בנירות כמו שצריך וטופלתי באנטביוטיקה.
כיום אני לוקחת נירות באופן קבוע ועכשיו אני מפחדת ששוב זה מוביל להתלקחות...
הבחילות עברו... תאבון יש לי, כמות היציאות ביום 2-3 לא שילשולים ולא דמיות. מה שמפריע לי זה הכאב שמקרין לי לרגל. האם יש קשר בין הדברים בכלל???
אשמח מאוד לתשובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב - תגובה
פרופ' דורון זמיר25/04/2011התקפי קוליטיס אולצרוזה כמעט תמיד הינם עם שלשול דמי, שאין לך. אם בכאב באיזור המעיים כוונתך לכאב בבטן תחתונה מקרין לרגל (זה האיזור הבטני הסביר היחיד שמקרין לשם), יכולה להיות גם הרניה פמורלית או מפשעתית שגורמת לכך או אבן בדרכי השתן (בדיקת בטן טובה וUS. ), כדאי גם לבצע בדיקה גניקולוגית.
לגבי הדלקת , כנראה מדובר בפרוקטיטיס?? לפי הטיפול, אם כל היתר נשלל כדאי לעשות בדיקה אנדוסקופית ולו קצרה (סיגמואידוסקופיה). להערכתי כדאית התרשמות גסטרואנטרולוג ובדיקתו . כרצונך את יכולה לפנות אלי=0577678940 או לד"ר מלניק, או לאחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוקסנה25/04/2011תודה רבה על התשובה.
הרניה מפשעתית??? נשמע מפחיד מאוד האמת..
אני אפנה מחר לרופא גסטרו שלי ונראה מה יהיה לו להגיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)