7 שנים על 40 מג לוסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 7 שנים על 40 מג לוסק
    עמית
    25/04/2011

אני כבר 7 שנים לוקח 40 מג לוסק ליום עקב צרבות ,
    כל פעם שאני מנסה להוריד מינון הצרבות חוזרות,אני קורא באינטרנט שזה תרופה "ממכרת"כך שגם אם הרפלוקס פסק הניסיון להוריד מינון יחזיר הצרבות,
    כיצד ניתן לבדוק האם אני עדיין סובל מרפלוקס וכיצד ניתן לרדת במינון,

מבירור באתרים עולה שזו תרופה מסוכנת לטווח ארוך,
    גורמת לבריחת סידן,חוסרים בספיגת מינרלים,נטייה לסדקים בעצמות,ועלייה בזיהומים מאחר והחומצה מגנה על מערכת העכול מפאתוגניים שנכנסים עם המזון ,אי עיכול של חלבונים ומעי דליף\
    האם כל הצרות הללו ידועות ,או שמא אלו חידושים אלטרנטיבים,

לאור כל הנ"ל האם כדאי לבצע ניתוח על מנת להפסיק לקיחת תרופות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    7 שנים על 40 מג לוסק

הוספת תגובה

• 7 שנים על 40 מג לוסק - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    26/04/2011

באם אתה צעיר ואינך מסתדר (סימפטומטי) גם אם טיפול במינון כזה הרי ניתוח הוא בהחלט אופציה. ניתן לנסות להוריד מינון התרופה, היא אינה ממכרת ולרוב חולי הרפלוקס יש תקופות פחות סימפטומטיות שהם מסתדרים ללא טיפול או ע מינון קטן. במידה ואתה צעיר ובריא ואינך מסוגל להוריד המינון למרות דיאטה מתאימה וקיום הכללים (לא אוכל 3 שעות לפני השינה, נמנע מקפה עישון ומזון שומני וכיוב') כדאיכאמור לשקול ניתוח ולהתחיל בבדיקת PH-METRY לבדיקת חומרת הרפלקס ומנומטריה להערכת תפקוד הסוגר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו