חיידק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידק
    דנה35
    28/04/2011

שלום, אני בת 35 גרה בחו"ל מקווה שתוכל לעזור לי
    בכמה חודשים האחרונים יש לי כאבי בטן חזקים בכל הבטן כולה, ובעיקר מתחת לחזה
    לפני כשבוע הלכתי לרופא משפחה, ועשיתי בדיקות דם, ובנוסף בדיקת של שאיפה אחרי משקה מתוק
    וכתוצאה מכך נמצא לי החיידק
    הרופא נתן לי 3 סוגי של כדורים
    1) AMOXICILLIN CAPSULES 500 MG
    לשתות 2 כדורים ביחד, פעמיים ביום
    2)CLARITHROMYCIN 500 MG
    כדור 1 בבוקר ואחד בערב
    3)Lansoprazole 30 mg
    כדור 1 בבוקר ואחד בערב
    התחלתי את הטיפול לפני 3 ימים, איך שלקחתי התחילו הכאבים להחמיר מתחת לבית החזה
    התקשרתי לרופא הוא אמר לי להתחיל עם הכדור של ה-30 מג, ואז להמתין חצי שעה ולקחת את השאר
    אני עדיין סובלת מכאבים, אומנם פחות, אבל עדיין מרגישה כמו צרבות
    אתמול לקחתי לגימה מיין אדום, זה התחיל לי את הכאבים שוב למשך כל הלילה
    הייתי רוצה לשמוע את דעתך, ולדעת מה כדאי לי לאכול, ומה כדאי לוותר
    ובנוסף אם הדבר שיש לי הוא מדבק? יש לי תינוקת בת 6חוד'.
    תודה מראש

,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיידק

הוספת תגובה

• חיידק - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    29/04/2011

הליקובקטר הינו חידק נפוץ בקיבה באוכלוסיה כולה ושכיחותו בגילך כ-30-40% אין מה לדאוג בנוגע לתינוקת החידק בד"כ קומנסל שקט אך קשור בשכיחות יתר של סיבוכים שוניםכדלקת, כיב וגידולי קיבה (עדיין שכיחות נמוכה סה"כ ) הטיפול וביחוד הקלריתרו כנראה גרם לאי נוחות בקיבה וזה שכיח. חזרי על בדיקת הנשיפה לבדיקת הכחדת החידק שבועיים לאחר סיום הטיפול. אם ההסתמנות ממשיכה והחידק נותר ניתן לנסות קורס אחר ואם הוכחד ואת תסמינית ניתן לקחת לנסופרזול או דומיו פעם ביום ואם אין הקלה-גסטרוסקופיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

דנה35
    29/04/2011

רק אם אפשר לדעת, מה ממולץ לאכול ומה אסור...והאם אני כל הזמן אצטרך להיות מוגבלת באוכל בעקבות זה, או שברגע שהחיידק נעלם אז הכל חוזר למצב תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו