אנזימי כבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנזימי כבד
    עדי
    28/04/2011

שלום רב
    אני בן 32, מזה 8 שנים התחילה אצלי בעיה באנזימי הכבד, הרמה של האנזימים גבוהה מהרגיל, ובחצי שנה האחרונה עלתה הרמה הרבה יותר.
    בבדיקת דם שביצעתי לפני יומיים עלה כי GOT- 76, GPT-138 , GGT-97
    אני מתחיל לדאוג לגבי הנושא הזה, כי ב8 שנים הקודמות הייתה עליה קלה, ויציבה.
    ממה יכולה לנבוע בעיה זו???
    והאם תוצאות אלו יכולות להווה סכנה כלשהי, או חשש לבעיה כלשהי???
    חשוב לי לציין שרמת הכולסטרול גם גבוהה יחסית אבל לא עולה על 207, לפני חצי שנה בערך עשיתי בדיקת דם והכולסטרול היה תקין ובטווח בבדיקה שביצעתי לפני יומיים הכולסטרול הינו 207, כנ"ל לגבי טריגליצרידים, שהרמה הנוכחית שלהם הינה 151.
    מה תוכל להמליץ לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנזימי כבד

הוספת תגובה

• חשוב לציין

עדי
    28/04/2011

חשוב לי לציין שביצעתי בדיקת אולטראסאונד לפני שבוע, והתוצאות של הכבד היו תקינות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנזימי כבד - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    29/04/2011

אני מניח שעשית בירור לפחות בסיסי ונלקחה סרולוגיה מלאה כולל BC וכדומה. גם כבד שומני יכול לגרום להפרעה כזו, האם יש עודף משקל?שתיית אלכוהול? תרופות? העניןבהחלט שווה ייעוץ קליני אישי לשקילת ניקור כבד ובדיקת בדיקות המעבדה. ניתן לקבוע תור אצלי 0577678940 או אצל ד"ר מלניק לשם הערכה כזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו