מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת HBV QUANTITATIVE PCRישראל חליפה02/05/2011
בהמשך להודעתי הקודמת כאן , (בה רשמתי כי קיבלתי את הערך 9180)
ביצעתי בדיקה חוזרת 11,875 IU/ml
הנני מטופל במרפאת כבד בקפלן
כאשר GPT 65 ושאר תפקודי בכבד תקנים כולל כולסטרול ושומנים
מה אומרת התוצאה וכיצד להמשיך מכאן ? האם זה דחוף להתחיל בטיפול ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HBV QUANTITATIVE PCR - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק02/05/2011יש מקום להתחיל טיפול. מציע ליצור קשר במרפאת כבד בקפלן בום ד בבקר ואכתוב מכתב לרופא המטפל לגבי תחילת הטיפול.
לדעתי יש מקום להתחיל בentecavir 0.5 mg ליום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhbv תגובה
בר02/05/2011תודה על התשובה
אני מטופל אצלך במרפאת כבד בקפלן
האם התרופה נמצאת בסל הבריאות והאם ידוע לך המחיר שלה?
האם אפשר להפסיק לקחת את התרופה ברגע שמתחילים לקחת אותה ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhbv תגובה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק02/05/2011אני יודע שאתה בטיפול אצלנו.
התרופה בסל ולכן לא יקר אך לא כדי להפסיק לאחר שמתחילים.
אבל יש בהחלט להתחיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHBV
ישראל חליפה02/05/2011האם ל entecavir (ברקלוד) יש תופעות לוואי ? הם אפשר ליטול אותה לפני השינה?
איך אוכל ליצור איתך קשר טלפוני?
הטלפון שלי הוא 0505238503
אני מזומן אצלך ל 25/5 האם זה סובל דיחוי עד אז ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHBV - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק03/05/2011אני נוסע לכנס גסטרו לארה"ב מחר ואחזור לאחר שבוע.
אין כמעט תופעות לואי של התרופה וניתן לקחת בכל שעות היממה.
אפשר בשקט לחכות עד ל 25 למאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHBV
ישראל חליפה03/05/2011תודה רבה מעומק לב !
האם ניתן לקבל תרופה אחרת (כגון זפקס) או תרופה אחרת שלא אצטרך להיות קשור אליה כל החיים ?
לקחת אותה לתקופה מסויימת ולבדוק האם הוירוס קטן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)