בדיקת דם לחיידק בקיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם לחיידק בקיבה
    eti
    29/12/2007

שלום רב אני בת 36 לפניי כחודשיים במהלך הלילה היו לי כאבים בחזה ביד ובגב הם לוו בבחילו נוראיות לקראת הבוקר זה עבר לכן לא התייחסתי כעבור כמה ימים חטפתי עוד שניי התקפים ואז פניתי לרופא שלא איבחן כלום ובדיקת אקג הייתה תקינה במשך הימים מצבי החמיר לא יכולתי לעשות הליכה של 10 דקות הייתי חוטפת קוצר נשימה דופק מהיר וחולשה לא יכולתי לעלות מדרגות ואפילו לא להוציא את פח האשפה נשלחתי לעשות בדיקת מאמץ ואחריי 74 שניות ירד לי לחץ הדם והתמוטטתי בעקבות זאת אושפזתי ביחידה לטיפול נמרץ לב עשו את כל הבדיקות האפשריות ללב כולל סיטי לב לא איבחנו כלום לאחר 10 ימים שוחררתי עם כל אותם סימפטומים ואז רופא בקופח עשה לי בדיקת דם לחיידק בקיבה המינימום זה 8 יחידות לי יצא 150 יחידות האם זו הסיבה לכל הבלאגן?הדופק הקוצר נשימה הרצון לישון כל הזמן קיבלתי טיפול 2000 מג מוקסיויט פורטה 60 מג לנטון ו500 מג קארין האם עליי לעצור בשלב זה את הבדיקות ולהבין שכל הבלאגן מזה? האם זה מסוכן? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם לחיידק בקיבה

הוספת תגובה

• חיידק בקיבה

ד"ר יעקב מאור
    30/12/2007

בשלב זה הייתי ממליץ להתמקד בבירור הקרדיאלי. הליקובקטר פילורי הינו חיידק הנימצא במחצית אוכלוסית ישראל וארצות אחרות ולא ניתן ליחס לנוכחותו בקיבה את הסימפטומים שתארת. מיעוט האנשים שנידבקו בחיידק יסבלו ממחלת כיב קיבה או תרסריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו