בעיה בבליעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בבליעה
    לירן
    04/05/2011

יש לי ריפלוקס כבר קרוב לשנה.אני נוטלת מדי פעם ולא באופן כרוני פנטרופזול 40 מ"ג פעם ביום.לאחרונה בזמן שלקחתי אומפרדקס התחלתי להרגיש שכשאני בולעת כאילו יש לי משהו שמפריע בבליעה.הלכתי לבדוק את בלוטת התריס עשיתי ב.דם ואולטרסאונד ואמרו לי שיש לי ציסטה בצד ימין באזור של הבלוטה אבל הרופאה שלי אמרה שהקושי בבליעה זה לא מזה אלא מהריפלוקס.אז כאמור הייתי עם כדורים וטיפול רפואי אז למה אני מרגישה זאת? אני לא חווה באופן תדיר "עליה" של אוכל אז למה זה קורה ואיך אפשר להיפטר מהרגשה מטרידה זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בבליעה

הוספת תגובה

• בעיה בבליעה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    04/05/2011

הרופאה צודקת כנראה.
    לא תמיד מרגישים שהאוכל עולה . רפלוקס יכול לגרום לשיעול, קול צרוד וקשי בליעה.
    מציע קודם כל לקחת פנופרזול כל יום חודש חודשיים ולבדוק התגובה.
    יש צורך אבל לבדיקה של גסטרוסקופיה רופא אאג .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר סטיבן ו...

לירן
    04/05/2011

התחלתי להרגיש כאילו משהו תקוע לי בגרון בעת הבליעה דווקא כשנטלתי אומפרדקס.האם הטיפול התרופתי לא אמור להעלים תחושה זו? רק לפני 8 חודשים עשיתי את גסטרוסקופיה ושם עלו על זה שיש לי ריפלוקס.האם עליי לעשות זאת שוב? אין טיפול נגד זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו