מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בבליעהלירן04/05/2011
יש לי ריפלוקס כבר קרוב לשנה.אני נוטלת מדי פעם ולא באופן כרוני פנטרופזול 40 מ"ג פעם ביום.לאחרונה בזמן שלקחתי אומפרדקס התחלתי להרגיש שכשאני בולעת כאילו יש לי משהו שמפריע בבליעה.הלכתי לבדוק את בלוטת התריס עשיתי ב.דם ואולטרסאונד ואמרו לי שיש לי ציסטה בצד ימין באזור של הבלוטה אבל הרופאה שלי אמרה שהקושי בבליעה זה לא מזה אלא מהריפלוקס.אז כאמור הייתי עם כדורים וטיפול רפואי אז למה אני מרגישה זאת? אני לא חווה באופן תדיר "עליה" של אוכל אז למה זה קורה ואיך אפשר להיפטר מהרגשה מטרידה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בבליעה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק04/05/2011הרופאה צודקת כנראה.
לא תמיד מרגישים שהאוכל עולה . רפלוקס יכול לגרום לשיעול, קול צרוד וקשי בליעה.
מציע קודם כל לקחת פנופרזול כל יום חודש חודשיים ולבדוק התגובה.
יש צורך אבל לבדיקה של גסטרוסקופיה רופא אאג .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר סטיבן ו...
לירן04/05/2011התחלתי להרגיש כאילו משהו תקוע לי בגרון בעת הבליעה דווקא כשנטלתי אומפרדקס.האם הטיפול התרופתי לא אמור להעלים תחושה זו? רק לפני 8 חודשים עשיתי את גסטרוסקופיה ושם עלו על זה שיש לי ריפלוקס.האם עליי לעשות זאת שוב? אין טיפול נגד זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)