מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעי רגיש או משהו אחר?אסף04/05/2011
היי,
בן 27 הסיפור שלי טיפה ארוך:
במשך חודשיים יציאות רכות מאוד,ללא כאבי בטן, תדירות יציאות גדלה מפעם ב-2-3 ימים ל-2-3 יציאות ביום,לפעמים יש ריר ביציאה. היה מעט דימום בניגוב בפעמים בודדות,לפני 10 שנים עברתי בדיקת קולונוסקופיה בגלל דימומים חוזרים ביציאות ולא מצאו כלום...
בדיקות דם וצואה תקינות: לא נמצאו חיידקים ואין חשד לצליאק
יש אי סבילות ללקטוז למרות שגם לאחר שבוע בלי מוצרי חלב לא נעלמו הסימפטומים.
הלכתי לרופא גסטרואנטרולוג שאמר שכנראה זה תסמונת מעי רגיז/רגיש ולא נתן עוד בדיקות לבירור
השאלה שלי היא:
-האם יכול להיות מעי רגיז ללא כאבי בטן?
-מה הסיכוי לגידול בגיל 27 ללא עבר משפחתי?
-האם כדאי בכל זאת לקבל חוות דעת נוספת או לדרוש בדיקה מעמיקה יותר של הנושא?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעי רגיש או משהו אחר? - תגובה
פרופ' דורון זמיר05/05/2011הסיפור אינו נשמע מדאיג, יש לך למעשה שינוי ביציאות מזה מספר חדשים ותו לא, לכך יכול גם לגרום שינוי בתזונה. הסיכוי לגידול בגילך עם תלונות כאלה וללא ירידה במשקל וסיפור משפחתי הוא נמןך מאד .בכ"ז בשל דם בניגוב כתוספת הייתי שוקל לחזור על קולונוסקןפיה ומתרשם מבדיקות הדם כולל סרולודיה לצליאק. להערכה נוספת אתה מוזמן למרפאתי (0577678940)או מרפאת ד"ר מלניק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)