מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעב כרונירעב כרוני06/05/2011
שלום,
אני כבר כמה שנים טובות רעבה. הבטן מקרקרת ודורשת כל הזמן.ואני לא מפריזה.רעבה כשאני קמה, כשאני הולכת לישון ובזמן שאני אוכלת. לא היתה התייחסות רצינית. הגסטרולוג לא מצא ממצאים קלינים ,בזמנו צילום,בדיקות דם וכד' וטען לקיבה עצבנית. טיפול תרופתי לכך היה כמו כוסות רוח למת. דיאטנית לא התייחסה לתלונות. ומומחה אלטרנטיבי לתזונה דיבר על מזון ראשוני ועל הרעב כחור שחור
יש קולות אצלי מהבטן ולא מהראש. והבטן דורשת ואומרת:רעבה! אני סבורה שמשהו קלוקל מבחינת אותות הרעב ויש כאן איזו סוגייה בריאותית,.אולי פחות שכיחה אבל עדיין בעייה.
מובן כשאני עסוקה מאד אני לא ממש מרגישה את התחושה, היא בצד אבל לא נאלמת, אבל אי איפשר להיות כל הזמן עסוק..
האם זו בעייה עצבית? הורמונלית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעב כרוני - תגובה
פרופ' דורון זמיר06/05/2011התלונה היא נפוצה ואינה מעידה על פתולוגיה רצינית. אם איןלך כאב רעב, דבר שמאפיין מחלה פפטית ואז האוכל פשוט מקל על הכאב. גם קולות נשמעים של פריסטלטיקה הינם תופעה נפוצה, קשורים לעיתים בפעילות יתר של המעי כמו במחלת קרוהן, אך גם במעי רגיש, חסר לקטז וכד. התרשמות קלינית ובדיקה יכולות להסיר ספקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)